Echipamente Industriale
April 18, 2017 posted by Bianca Hau

Fitinguri de la HTI Romania – calitate germana

Fitinguri de la HTI Romania – calitate germana

Apa este unul din elementele de baza de care viata noastra depinde. Utilizarea ei s-a extins de la sursa de viata la tot felul de necesitati urbane. Omul a gasit de-a lungul anilor noi metode de a aduce acolo unde are nevoie de ea. Mediul urban, la o privire mai atenta, este impanzit de retele extinse prin care este trecuta apa, de la apa de la robinet din apartament la canalizarea strazii, hidrantul din fata cladirii sau apa din sistemul anti-incendii din tavanul centrului comercial.  Diferitele utilizari ale apei cer diferite materiale si dimensiuni pentru robineti, pompe, conducte si tevi ajutante de fitingurile corespunzatoare.

Proiectele care includ retele complexe de apa sau gaz depind foarte mult de materialele din care sunt realizate lucrarile, in special tevile si conductele cu fitingurile potrivite.

HTI Romania este o companie mare care asigura toate aceste materiale esentiale. Compania face parte din grupul GC-HTI, lider pe piata din Germania in desfacerea de produse destinate lucrarilor de infrastructura precum si in complexele industriale si rezidentiale. Produsele comercializate sunt de calitate germana apreciata oamenii din industrie.

Prin parteneriatul cu cele mai importante companii producatoare din domeniu, HTI comercializeaza o gama completa de produse specifice. Adica tot ce inseamna conducte, armaturi industriale, fitinguri si accesorii pentru lucrarile de alimentare cu apa si gaz, de canalizare, de pregatire si tratare a apei, de infrastructura si alte lucrari.

Fitingul (de la termenul german fitting), se foloseste pentru a prelungi sau pentru a schimba directia conductelor dedicate fluidelor. Aceasta piesa de legatura este realizata din diverse materiale, in functie de sistemul din care urmeaza sa faca parte.

Fitigurile comercializare de HTI sunt categorizate dupa materiale din care pot fi facute. Au pe stoc fitinguri de inox, grp, polietilena, polietilena corugata, fonta ductila, ceramic, pvc, otel si otel carbon. Fiecare gama cuprinde toate tipurile de coturi si ramificatii.

Spre exemplu, aceste piese pot fi din fonta ductila. Procedeul prin care acestea sunt produse este cel de turnare in forme de spuma. Este un procedeu ce asigura o calitate exceptionala a suprafetei si reduce la minim posibilitatea de aparitie a porilor.

Cele din otel carbon au alta specializare. Aceste fitinguri sunt folosite in sisteme de presiune sanitare, in sectorul civil,  in sistemele de incalzire si de aer conditionat. Se gasesc si in sisteme de distributie a lichidelor industriale si alte aplicatii industriale variate. Gama de fitinguri otel carbon include coturi de 45° si 90°, teuri egale si reduse, reductoare excentrice si concentrice, capete.

De ce ai alege HTI?

Din 2007 acestia sustin calitatea, pastreaza traditia si mentinem continuitatea. Tot HTI au reabilitat si extins canalizari din pozitii importante din Cluj, Iasi si Salaj.

Datorita numarului mare de parteneri de renume din Europa pe care ii reprezinti si a paletei largi de produse desfacute, HTI Romania va asigura componentele de instalatii dorite in combinatii optime si cu cel mai bun raport calitate pret. Pentru toate tipurile de lucrari in domeniul retelelor de alimentare cu apa.

HTI Romania are un sediu si un depozit la Brasov si puncte de lucru in Bacau, Constanta, si Cluj.


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>