Industria Constructiilor
July 8, 2016 posted by Bianca Hau

Firma Demcar 2000 va pune la dispozitie containere sanitare

Firma Demcar 2000 va pune la dispozitie containere sanitare

Demcar 2000, una din cele mai longevive si mai apreciate companii din tara noastra care pune la dispozitia clientilor si tuturor persoanelor interesate containere modulare, vine in sprijinul dvs. cu o oferta de nerefuzat in materie de containere sanitare. Acestea sunt, de fapt, containerele modulare accesorizate si personalizate cu cabine de dus, WC-uri, lavoar, oglinzi, boilere, etc. Containerele sanitare sunt cladiri cu unul, doua sau chiar trei etaje, cu scari de acces la exterior si scari interioare, menite sa isi indeplineasca cu succes rolul pentru care au fost create.

Caracteristici si avantaje containere sanitare Demcar 2000

Cu o experienta indelungata pe piata de profil din Romania si un portofoliu bogat de clienti, compania Demcar 2000 construieste si amenajeaza containere modulare folosite ulterior in diverse scopuri. De cate ori nu ati fost pusi in situatia sa intrati intr-un astfel de container sanitar pe plaja, la mare, la munte, sau in apropierea unui obiectiv turistic, a unui concert, a unui festival, etc. Cu siguranta va amintiti de dusul pe care l-ati facut pe plaja in conditii de igiena deplina, intr-un container sanitar mic dar cochet amenajat si dotat cu tot ceea ce trebuie. Va invitam sa va delectati cu oferta companiei Demcar 2000, care va aduce in prim plan containere sanitare alcatuite din structura metalica profilata la rece cu materiale cu grosimi cuprinse intre 3 si 12 mm.

Containerele modulare pot fi montate si demontate usor, sunt ieftine si usor de transportat, astfel incat un camion poate cara pana la zece astfel de containere. Containerele sanitare dispun de cabine dotate cu WC si chiuveta pentru organizarea necesitatilor fiziologice intr-o maniera igienica si confortabila. Fie ca achizitionati containere sanitare pentru a le amplasa pe santiere, in sedii de firma, in spatii de camping, pe plaja, in apropierea vreunui circ, festival, acestea isi vor demonstra calitatile si utilitatea, avand o durata indelungata de folosire. Demcar 2000 aduce un plus de calitate si valoare estetica atunci cand vine vorba de containere sanitare performante, ce pot fi conectate cu succes la reteaua de canalizare, apa si energie electrica, putand fi montate pe o fundatie direct existenta sau pe sol.

Containere sanitare – solutia facila si ieftina pentru compania dvs. – oferite de Demcar 2000

Cu siguranta intelegeti necesitatile fiziologice ale angajatilor sau clientilor dvs. si intentionati sa le oferiti acestora acces la toate facilitatile pe care le poate oferi un grup sanitar modern, achizitionand unul sau mai multe containere sanitare. Containerele sanitare indeplinesc cele mai ridicate exigente de igiena si confort, pot fi personalizate si proiectate in asa fel incat sa fie ecologice si performante, amplasate in parcuri de agrement sau paduri. Demcar 2000 va ofera posibilitatea achizitionarii unor containere sanitare mixte perfecte din toate punctele de vedere, la preturi corecte si in conformitate cu standardele europene. Faceti o investitie de viitor, atat de necesara clientilor si angajatilor dvs., si organizati bai de lux in containerele sanitare din oferta Demcar 2000!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>