Uncategorized
December 15, 2014 posted by Lavinia Bilba

Firma de curatenie Bucuresti: As General Cleaning!

firma curatenie BucurestiPentru ca totul sa straluceasca de curatenie la tine acasa sau la biroul tau, apeleaza cu incredere la firma de curatenie Bucuresti As General Cleaning. Infiintata in Bucuresti, societatea furnizeaza servicii de curatenie generala si intretinere destinate constructiilor de ordin civil, dar si celor comerciale si spatiilor de birouri. Indiferent ca ai nevoie de servicii de curatenie generala sau servicii de intretinere pentru cladirile tale, fie ele spatii comerciale, de birouri sau pentru propria casa, firma de curatenie Bucuresti As Cleaning iti sta la dispozitie cu servicii profesionale pentru rezultate impecabile. Fiecare operatiune de curatenie realizata este indreptata spre nevoile clientului si exigentele acestuia.

Rezultatele finale oferite se vor ridica intotdeauna la inaltimea asteptarilor pe care le ai. Toate operatiunile sunt realizate cu profesionalism de echipa firmei As General Cleaning. Apeland la aceste servicii, ai servicii de curatenie furnizate de As General Cleaning si garantia unor suprafete impecabile, complet igienizate. Rezultatele sunt ireprosabile, de durata si vor fi executate in cel mai scurt timp la un raport bun calitate-pret al serviciilor. Fiecare colt al casei sau al biroului tau va fi curatat, de la  ferestre, usi, mobilier, mochete, dar si curatarea adecvata a aparaturii, a faiantei, a caloriferelor si spalarea ferestrelor interioare si exterioare.

De ce sa apelezi la As General Cleaning?

In primul rand, deoarece acestia detin o echipa profesionista si experimentata in realizarea acestui tip de operatiuni, avand in dotare echipamente si utilaje profesionale de cea mai buna calitate. Pe langa acestea, serviciile de curatenie se realizeaza cu detergenti eficienti, furnizati numai de firme cu renume in domeniu si care respecta toate standardele impuse de normativele europene. Pentru ca se apropie sarbatorile, ai nevoie de o curatenie generala la domiciliu pentru igienizarea completa a spatiilor. Acestia se vor ocupa de curatarea tapiteriei, a scaunelor si fotoliilor sau canapelelor, de curatarea tocurilor si a usilor, de stergerea prafului, aspirarea mochetei etc.

Curatenie in doi timpi si trei miscari doar cu As General Cleaning. Daca nu ai timpul necesar pentru a efectua o curatenie ca la carte in casa ta, apeleaza la profesionistii firmei As General Cleaning. Curatenie dupa constructor sau dupa petreceri poate reprezenta o adevarata corvoada, dar cu As General Cleaning ai scapat de orice griji. In Bucuresti si in imprejurimi vei beneficia de cele mai profesioniste servicii pentru ca spatiile sa recapete stralucirea initiala si pentru ca totul sa fie igienizat si dezinfectat.

As General Cleaning – un as al curateniei!

Societatea As General Cleaning se ocupa de furnizarea de servicii profesionale de curatenie si intretinere. Avand cele mai profesionale utilaje si echipamente, fiecare operatiune va fi indeplinita cu succes. Echipamentele utilizate provin de la firme cu renume in domeniu, respectand normele de calitate impuse de standardele europene. In oferta de servicii se numara si curatenia generala in imobile civile sau comerciale, spatii de birouri, precum si intretinerea acestor spatii. Contractand aceste servicii ai garantia unor rezultate impecabile pentru spatiile tale. Nu iti mai bate capul si apeleaza la profesionistii As General Cleaning care vor efectua curatenia de care ai nevoie in cel mai scurt timp.

 

Datele de contact ale firmei As General Cleaning

Adresa firmei: Str. Zece Mese, Nr. 11, Bucuresti, sector 2

Telefon: 0724 381 049

Email: office@as-general.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>