Industria Constructiilor
January 5, 2015 posted by Oana Birgaoanu

Firma de curatenie Bucuresti. 3 servicii de top

Firma de curatenie Bucuresti. 3 servicii de top

Acum ca sarbatorile de iarna au trecut, este cazul sa te apuci de o curatenie ca la carte. Stim, ai asteptat aceasta perioada cu multa nerabdare, iar gandul ca a trecut atat de repede nu-ti da pace. Alunga tot pesimismul printr-o curatenie generala. In acest mod nu numai ca te pui pe picioare din punct de vedere psihic, insa faci si ceva miscare, ceea ce te va ajuta sa dai jos kilogramele depuse de sarbatori, iar casa ta va arata impecabil. Ai reinceput jobul si nu te poti ocupa personal de curatenie? Nu-i niciun bai, ia legatura cu As General Cleaning, o firma de curatenie Bucuresti, si casa ta va arata luna.

As General Cleaning, firma de curatenie Bucuresti

 

Ce daca sarbatorile au trecut, casa ta nu trebuie sa arate impecabil? Chiar daca majoritatea romanilor se da peste cap ca sa aiba o casa curata inainte de Craciun, dupa ce sarbatorile de iarna trec, casa trebuie primenita din nou.

Stim ca este mai greu acum cand vine vorba de curatenie. Nici cheful nu mai e acelasi, dar si jobul te acapareaza zi si nopate. In acest caz o firma de curatenie Bucuresti te poate scoate din impas. Cine este aceasta firma? As General Cleaning din capitala, o echipa profi ce te va ajuta sa ai casa luna cat ai clipi.

Cine este As General Cleaning? Compania are peste 12 ani de experienta in domeniu si-ti furnizeaza la orice ora atat servicii de intretinere, cat si servicii de curatenie, servicii profesionale prestate de catre o echipa de profesionisti.

As General Cleaning lucreaza numai cu echipamente de ultima generatie, de renume, consumabilele sunt de calitate, iar personalul este calificat astfel incat tu, persoana fizica sau persoana juridica, sa beneficiezi de servicii de calitate superioara la preturi excelente pentru capitala.

Firma de curatenie Bucuresti si serviciile prestate

 

Ce servicii presteaza firma de curatenie Bucuresti As General Cleaning? Este vorba despre 3 mari servicii dupa cum urmeaza:

1. Curatenie generala. Cine beneficiaza de curatenie generala de la As General Cleaning? Persoane fizice si juridice, case, vile, apartamente, birouri, spatii comerciale, institutii publice, curatenie pentru expozitii, evenimente, petreceri sau curatenie generala dupa constructor. Preturile difera in functie de marimea spatiului de curatat, dar si in functie de operatiunile necesare. Astfel, in ceea ce priveste curatenia generala te poti bucura de stergerea prafului si a paianjenilor, igienizarea caloriferelor, curatarea covoarelor si a tapiteriei, igienizarea instalatiilor sanitare, stergerea geamurilor, tocurilor si aspirarea mecanizata.

2. Curatenie de intretinere. Acest gen de curatenie este ideal pentru persoanele fizice sau cele juridice, realizandu-se atat pentru birouri si spatii comerciale, cat si pentru case, vile sau apartamente. In functie de marimea spatiului, dar si de periodicitatea lucrarilor de intretinere, preturile pot varia. Poti opta chiar si pentru calcatul rufelor si scoaterea petelor. Fa-ti un abonament si esti, astfel, mai castigat!

3. Spalare de covoare, de mochete si de tapiterii. In ziua de astazi se gasesc greu profesionisti care sa-ti curete asa cum trebuie un covor sau o mocheta. As General Cleaning se ocupa si de acest serviciu la standarde ridicate de calitate.

Daca vrei sa te bucuri de servicii de calitate, alege firma de curatenie Bucuresti As General Cleaning. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile As General Cleaning? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0212-100.953 si 0724-381.049 sau trimite un e-mail pe adresa office@as-general.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>