Uncategorized
November 24, 2014 posted by Silvana Vorovenci

Firma curatenie Bucuresti? As General Cleaning!

Firma curatenie Bucuresti? As General Cleaning!

Te-ai saturat de dezordinea din birou? Magazinul pe care il gestionezi are nevoie de o curatenie in detaliu? Vrei sa te bucuri de o locuinta impecabila, fara efort si fara timp pierdut? Angajeaza o echipa specializata in servicii de curatenie. Si pentru ca rezultatul sa fie cel dorit, apeleaza la As General Cleaning, firma curatenie Bucuresti.

As General Cleanig are ca pricipal domeniu de activitate furnizarea de servicii de curatenie generala si intretinere destinate atat constructiilor de ordin civil, cat si celor comerciale, de birouri, etc. As General Cleaning, firma curatenie Bucuresti, dispune de toate resursele necesare oferirii unor servicii profesionale de curatenie efectuate in timp record: de la solutii speciale de curatenie si echipamente performante, pana la personal calificat, cu vasta experienta in domeniu.

Asadar, daca esti in cautarea unei firme curatenie Bucuresti care sa-ti garanteze servicii de top la preturi competitive, apeleaza la As General Cleaning. Oferta noastra se adreseaza atat persoanelor fizice cat si celor juridice.

De ce sa-ti pierzi timpul cu mopul si matura in mana, cand poti foarte simplu sa apelezi la o echipa specializata in curatenie? Astfel , nu economisesti doar timp pretios ci si bani!

Firma curatenie Bucuresti, As General Cleaning – Servicii de top pentru persoane juridice!

Cand spui curatenie spui automat stres, efort si cheltuieli. Rezultatul? Dureri de spate, timp pierdut si o curatenie pe jumatate facuta. Pe scurt, rezultat dezamagitor, mai ales atunci cand vine vorba de spatii voluminoase, cum ar fi centre comerciale, spatii de productie, depozite si cladiri de birouri.

O curatenie ca la carte este greu de obtinut fara un ajutor. In cazul de fata, ajutorul trebuie sa vina din parte unei echipe specializate in curatenie profesionala. O astfel de echipa iti sta la dispozitie ori de cate ori ai nevoie de o curatenie impecabila, indiferent de spatii, fie ca este vorba de propriul camin ori de spatii comerciale sau sedii de birouri.

Urmeaza sa gazduiesti o sedinta importanta? Primesti vizita unor viitori colaboratori si vrei sa lasi o impresie buna? Te pregatesti de o inspectie si vrei ca totul sa straluceasca in jur? As General Cleaning, firma curatenie Bucuresti, este ceea ce cauti!

Echipamente, utilaje si solutii performante

Toate echipamentele cu care lucram provin de la firme de prestigiu in domeniu si respecta normele de calitate impuse de standardele europene si nationale in materie de aparatura de curatenie. Mai mult decat atat,  detergentii utilizati sunt prietenosi cu mediul inconjurator, in sensul ca sunt biodegradabili si avizati de Ministerul Sanatatii Publice din Romania.

Servicii de curatenie pentru sedii de birouri, centre comerciale, hale de productie, etc.

As General Cleaning, firma curatenie Bucuresti, are grija ca locul in care iti petreci cea mai mare parte a zilei sa arate bine si sa fie complet igenizata. Odata ajunsi la sediul firmei tale, vom avea in vedere: aspirarea spatiilor interioare, colectarea/sortarea/depozitarea gunoiului, stergerea prafului si lustruirea mobilierului, spalarea si dezinfectarea grupurilor sanitare, spalarea scarilor de serviciu, curatarea balustradelor, maturarea si curatarea spatiilor betonate verzi si lista poate continua.

Sutem atenti la detalii, indiferent de complexitatea lor! Pentru curatenie in institutii, efectuam atat operatiuni de intretinere zilnica, cat si operatiuni de intretinere lunara.

Pentru informatii suplimentare, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne. As General Cleaning, firma curatenie Bucuresti - pentru o curatenie profesionala!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>