Industria Chimica
December 18, 2014 posted by Oana Birgaoanu

Firma colectare deseuri pentru o Romanie mai curata!

Firma colectare deseuri pentru o Romanie mai curata!

Iti doresti o tara mai curata din toate punctele de vedere? Ia si tu atitudine si colaboreaza cu o firma colectare deseuri din tara si incepe prin exemplul personal sa schimbi lumea din jurul tau. Fie ca este vorba despre uleiuri uzate, deseuri petroliere, deseuri periculoase sau deseuri nepericuloase, o firma acreditata, cum este si B-Oil Recycle, iti intinde o mana de ajutor si impreuna oferiti generatiilor viitoare o tara locuibila.

Tu ce mai astepti? Ia legatura cu B-Oil Recycle, firma colectare deseuri, din Romania si schimba viitorul!

Cu ce firma colectare deseuri sa colaborez?

 

Cand vine vorba despre deseuri si despre o firma colectare deseuri serioasa, B-Oil Recycle este partenerul potrivit. Echipa ilfoveana se afla pe piata din Romania de 4 ani si colaboreaza atat cu persoane fizice, cat si cu persoane juridice, cu toti cei care-si doresc o Romanie mai curata.

B-Oil Recycle este acreditata de catre Agentia de Protectia Mediului pentru prestarea de servicii de colectare si de transportare deseuri, serviciile desfasurandu-se conform normelor europene cu privire la protectia mediului.

3 servicii de top firma colectare deseuri

 

B-Oil Recycle iti propune 3 servicii de colectare deseuri dupa cum urmeaza:

1. Colectare deseuri petroliere. Deseurile petroliere sunt periculoase atat pentru sol, cat si pentru apa, iar pentru colectarea lor trebuie sa se respecte anumite norme europene. B-Oil Recycle indeplineste aceste norme si se ocupa atat de colectarea, cat si de stocarea, transportul si valorificarea deseurilor petroliere inca din anul 2010. Ce deseuri petroliere colecteaza B-Oil Recycle? Este vorba despre reziduuri de titei, produse petroliere depreciate, slamuri sau slopsuri petroliere, combustibil de tip M sau combustibil lichid greu si usor.

2. Colectare uleiuri uzate. B-Oil Recycle se ocupa cu brio de acest serviciu indispensabil pentru o civilizatie moderna si, mai presus de toate, curata si sanatoasa. Chiar Agentia pentru Protectia Mediului interzice deversarea uleiurilor uzate pur si simplu in natura si firme precum B-Oil Recycle colecteaza aceste uleiuri atat de la persoanele fizice, cat si de la operatori economici. Este B-Oil Recycle acreditata pentru acest gen de serviciu? Cu siguranta ca da! B-Oil Recycle iti va semna un proces verbal pentru ca tu sa fii acoperit in fata Garzii de Mediu si va transporta aceste uleiuri uzate in recipiente speciale, in deplina siguranta. Ce se intampla dupa colectare cu uleiurile uzate? Ele vor fi regenerate si apoi valorificate energetic. Daca se poate sa fie reutilizate bine, daca nu ele vor fi eliminate. Fie ca este vorba despre uleiuri uzate vegetale, uleiuri minerale sau uleiuri sintetice, B-Oil Recycle vine si colecteaza acest gen de deseuri, serviciile prestate fiind impecabile.

3. Colectare deseuri nepericuloase si deseuri periculoase. B-Oil Recycle este autorizata pentru colectarea de deseuri periculoase si de deseuri nepericuloase, astfel incat firma ta se afla pe maini bune. Care sunt categoriile principale de care se ocupa B-Oil Recycle? Deseurile din industrie cum sunt emulsiile si deseurile feroase si cele neferoase, deseurile reciclabile, deseurile din uleiuri uzate, filtre uzate si deseuri de echipamente electronice si electrice.

B-Oil Recycle, firma colectare deseuri din Ilfov presteaza aceste servicii pentru toata tara la standarde ridicate de calitate!

Daca vrei sa te bucuri si tu de o tara mai curata, colaboreaza cu B-Oil Recycle, firma colectare deseuri. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile B-Oil Recycle? Pentru detalii, suna la numarul 0737-412.840 sau trimite un e-mail pe adresa boil.reciclare@gmail.com.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>