Echipamente Industriale
May 15, 2014 posted by Adrian

Facility Distrib – Uleiuri de motor pentru functionarea optima a utilajelor!

Facility Distrib – Uleiuri de motor pentru functionarea optima a utilajelor!

La fel ca si in cazul automobilelor, una dintre cele mai importante masuri de protejare a motorului unui utilaj industrial este calitatea pe care o are uleiul utilizat. Cu cat acesta este mai bun, cu atat el garanteaza o prelungire a duratei de viata si o conservare a performantelor in parametrii optimi a utilajului industrial care il foloseste. Intrucat uleiurile de motor reprezinta componente esentiale ale unui utilaj industrial, este important sa gasiti surse sigure de aprovizionare, care sa va garanteze calitatea produselor. In aces caz, va recomandam produsele Facility Distrib din Bacau. Firma din estul tarii va pune la dispozitie uleiuri de motor care va vor garanta functionarea utilajelor in conditii optime.

Uleiuri de motor Facility Distrib, produse care ajuta la maximizarea proceselor industriale!

Facility Distrib va vine in ajutor oricand aveti nevoie cu cele mai performante uleiuri destinate utilajelor din diferitele industrii in care activati. Acesti lubrifianti isi vor aduce aportul cu succes la functionarea in conditii optime a utilajelor pe care le detineti. Si mai important, pe langa functionarea optima a utilajelor, este faptul ca astfel de uleiuri vor conduce la maximizarea proceselor realizate de utilaje.

Astazi, achizitionarea unor produse industriale precum aceste uleiuri de motor a devenit un factor de care trebuie sa se tina cont. Astfel, pentru ca procesul de productie sa fie unul cat mai eficient si sa se deruleze fara disfunctionalitati, trebuie analizate avantajele pe care le implica alegerea unui anumit furnizor. Daca veti alege uleiurile speciale Facility Distrib, motoarele utilajelor dumneavoastra industriale vor functiona perfect si vor da randamentul scontat.

Ce calitati au aceste uleiuri de motor Facility Distrib ?

Aceste uleiuri de motor oferite de firma din Moldova va garanteaza indeplinirea mai multor functii: au proprietati anticorozive, proprietati antirugina, si asigura un strat de protectie al motorului. Uleiurile de motoare industriale au unele proprietati similare cu cele ale automobilelor. Astfel, ca si in cazul masinilor, ele sunt folosite cu scopul de a minimiza contactul metal-metal, reusind astfel ca frecarea si uzura sa fie reduse.

Produsele pentru motor pe care compania Facility Distrib le ofera, depasesc cele mai inalte standarde de calitate si performanta. Totodata, pe langa calitatile enumerate mai sus, uleiurile de motor mai garanteaza o protectie crescuta, impiedica formarea depunerilor si imbunatatesc performantele astfel incat profitul dumneavoastra sa fie imbunatatit.

De cele mai multe ori, diferenta dintre un ulei bun, asa cum este cel oferit de Facility Distrib si altul de o calitate indoielnica, este facuta de performantele pe care utilajele industriale le vor avea ulterior. Este important de stiut ca atunci cand alegeti un ulei pentru motor sa o faceti cu grija si numai de la companii serioase si cu experienta in domeniu.

Alte componente extrem de importante pentru utilajele dumneavoastra industriale pe care Facility Distrib le ofera sunt:

- uleiurile hidraulice: realizate in conformitate cu normativele in vigoare, acestea sunt recomandate pentru toate tipurile de sisteme hidraulice. Au o perioada indelungata de exploatare, asigurandu-va indeplinirea sarcinilor cotidine, la cel mai inalt grad de eficacitate.

- uleiuri pentru turbine: dedicate pentru lubrifierea diferitelor tipuri de turbine precum: cele de abur, de gaz, cu ciclu combinat. Acestea dispun de foarte bune proprietati de spumare, dezaerare, oxidare, dezemulsionare.

- uleiuri pentru circulatie:  folosite pentru ungerea echipamentelor industriale, acestea ofera protectia de care aveti nevoie impotriva ruginii, coroziunii si uzurii.

Pe langa gama extinsa si diversificata de uleiuri de motor si pentru alte componente, Facility Distrib va mai ofera solutii pentru o protectie eficienta impotriva procesului de coroziune, rulmenti, furtunuri, scule electrice si pneumatice, echipamente hidraulice si multe alte accesorii si piese componente.

Date de contact:

Bacau, Str. Gh. Donici , Nr. 1 bis

Fax: 0040-334.405.580

Telefon: 0040-371.159.978

E-mail: office[@]facilitydistrib.ro

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>