Industria Auto
May 8, 2014 posted by Lavinia Bilba

Facility Distrib ofera rulmenti liniari!

rulmenti radiali-axiali cu role conicePentru industria alimentara, Facility Distrib furnizeaza rulmenti liniari dintr-o gama de produse variata care indeplinesc toate standardele unui uz indelungat si in deplina siguranta. Vasta experienta a producatorului de rulmenti aduce clientilor o calitate net superioara a fiecarei componente din lagare. Rulmentii liniari sunt cele mai precise si rapide organe in pozitionarea liniara. Rulmentii pe care echipa Facility Distrib ii ofera spre vanzare sunt produse de o calitate ridicata, fara joc si cu cel mai bun pret de pe piata. Oricand esti in cautarea unor astfel de produse, trebuie sa stii ca Facility Distrib este partenerul ideal de afaceri pentru a incepe o colaborare profitabila care sa iti aduca beneficiile dorite. Toate produsele oferite sunt de calitate superioara si sunt oferite la un raport avantajos calitate-pret. In plus, rulmentii sunt executati in conformitate cu reglementarile si normele europene. Oricare ar fi solicitarile tale, ai garantia ca ele vor fi solutionate intr-un mod profesionist. In aplicatiile care necesita performante deosebite, firma Facility Distrib recomanda rulmenti liniari.

Beneficiile rulmentilor liniari!

Printre avantajele de care vei beneficia achizitionand aceste produse, se numara fiabilitatea, simplitatea care se transforma in complexitate, pretul avantajos, usurinta in montare, respectiv in demontare si imbinarea perfecta cu piesele utilajelor industriale. Etansarea si carcasa de fier de calitate inalta sau otel ofera rezistenta superioara rulmentilor liniari, la o gama larga de solicitari mecanice. Datorita tehnicii constructive, acest tip de rulmenti este utilizat cu precadere in industria auto, dar ei mai au aplicatii si in industria alimentara, textila si in agricultura. Rulmentii liniari sunt executati cu precizie inalta pe utilaje dintre cele mai performante, in procese controlate automat si verificate la fiecare etapa de productie. Rulmentii sunt organe de masini care au drept componenta principala lagarul de rostogolire, iar randamentul acestuia este foarte apropiat de 100%. Dimensiunile acestor produse corespund cu cele standard distribuite in interiorul Europei, iar calitatea lor este verificata si atestata conform reglementarilor. Durata de viata a rulmentilor poate creste considerabil daca se folosesc solutii de ungere potrivite si se intretin conform specificatiilor.

Despre firma Facility Distrib!

Cu sediul in Bacau, compania Facility Distrib ofera solutii din zona echipamentelor si consumabilelor industriale pentru industria alimentara si alte domenii. Societatea ofera firmelor din sectorul de productie alimentara echipamente menite sa creasca performanta si sa reduca concomitent costurile de intretinere. Facility Distrib comercializeaza produse utilizate in procesul de productie si anume schimbatoare de caldura, pompe, pasteurizatoare, ventile, robineti de proba, filtre, armaturi de inox si altele. Gama variata de produse face din Facility Distrib partenerul ideal pentru orice solutie tehnica. Compania colaboreaza si distribuie echipamente, importate de la cei mai mari producatori din lume.

Pentru a comanda un anumit tip de rulmenti liniari, trebuie sa contactezi echipa de specialisti a firmei sau sa accesezi pagina de internet a companiei Facility Distrib. Angajatii firmei iti stau la dispozitie pentru orice intrebari ai avea despre produsele comercializate, raspunzand prompt la orice cerere. Achizitioneaza rulmenti liniari oferiti de Facility Distrib pentru succesul afacerii tale.

Datele de contact ale firmei Facility Distrib

Adresa firmei: Str. Gh. Donici, Nr. 1, Bacau

Telefon: 0371 159 978

Email: office@facilitydistrib.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>