Industria Alimentara
November 3, 2014 posted by Lavinia Bilba

Facility Distrib ofera pompe centrifugale inox!

benzi transportoare industria alimentaraAchizitionarea unei pompe centrifugale inox este acum mai simpla cu ajutorul companiei Facility Distrib. Produsele sunt profesioniste, provin de la producatori de renume in domeniu si au un raport calitate-pret avantajos. Compania este furnizor de astfel de produse necesare in domeniul de productie alimentara. Echipamentele de lucru oferite sunt menite sa iti eficientizeze linia de productie. Poti opta dintr-o gama variata de astfel de pompe centrifugale inox, fiind utilizate pentru a transmite diferite lichide alimentare. Lichidele pot avea diverse vascozitati si nivele de pH. Produsele sunt realizate in conformitate cu normele de calitate si nu implica prea multe riscuri de defectiune.

Produsul dorit se alege raportat la lichidele pe care le dozezi si necesitatile beneficiarului. Datorita calitatii acestor produse, ele sunt simplu de utilizat si asigura un timp redus in procesul de productie. Tipurile de pompe centrifugale de la Facility Distrib indeplinesc normele si exigentele superioare ale industriei alimentare si chimice. Echipa firmei iti ofera toate informatiile necesare privind oferta de produse, caracteristicile si dimensiunile produselor, precum si detalii tehnice ale acestora pentru a fi sigur de produsele pe care sa le alegi.

Pompe centrifugale inox – eficienta la pret mic!

Aceste produse la mare cautare in industria alimentara si chimica au diverse capacitati si ofera posibilitatea de a vehicula lichide corozive si abrazive. Compania Facility Distrib colaboreaza cu producatori de renume european si mondial care ofera produse de calitate superioara. Marele avantaj al acestor produse este acela de a rezista la coroziune, putand fi utilizate un timp indelungat pentru transferul lichidelor de orice fel, fie ca este vorba de ulei, bere, ciocolata, lapte sau apa. Majoritatea pompelor centrifugale din inox oferite sunt de tip monobloc, fiind caracterizate prin eficienta si tratate special pentru un nivel crescut de igiena. Astfel de produse sunt nu numai recomandate, dar necesare in domeniul alimentar si farmaceutic.

Aceste pompe centrifugale din inox sunt ideale datorita aptitudinii lor de vehiculare a lichidelor de orice tip sau vascozitate. Astfel de produse sunt oferite la preturi excelente in raport cu nivelul de calitate. Opteaza doar pentru acele produse care indeplinesc exigentele tale cat mai fidel si a caror calitate iti este garantata. Reprezentantii companiei Facility Distrib iti stau la dispozitie cu orice fel de informatii, consultanta si sfaturi, raspunzand prompt si profesionist la orice cerere. Indiferent de aplicatiile tale, Facility Distrib iti ofera solutii tehnice pentru fiecare in parte.

Facility Distrib – aproape de clienti!

Societatea Facility Distrib iti ofera performanta la costuri mici, fiind unul dintre cei mai cunoscuti furnizori de consumabile si echipamente din aceasta industrie. Echipa firmei asigura garantie pentru produse, care sunt importate de la importanti producatori din lume. Acestea sunt ideale pentru cresterea performantei in paralel cu scaderea costurilor de intretinere. Infiintata in Bacau, compania distribuie astfel de produse si echipamente oriunde in Romania prin curierat. Printre produsele oferite de Facility Distrib se numara pompe, ventile, schimbatoare de caldura, filtre, sisteme de control, oale de condens, umidificatoare si multe alte asemenea produse. Cumpara pompe centrifugale inox de la Facility Distrib si ai garantia unor produse de calitate, in concordanta cu cerintele si necesitatile tale.

 

Datele de contact ale firmei Facility Distrib

Adresa firmei: Str. Gh. Donici, Nr. 1, Bacau

Telefon: 0371 159 978

Email: office@facilitydistrib.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>