Uncategorized
May 27, 2014 posted by Zorina Constantinescu

Facility Distrib iti ofera ulei tratament termic!

Facility Distrib iti ofera ulei tratament termic!

Fiecare utilaj sau masinarie functioneaza datorita unei serii variate de accesorii si consumabile; de aceea, trebuie sa acorzi o atentie sporita produselor pe care le utilizezi cand vine vorba de echipamentele pe care le utilizezi periodic. In momentul in care ai nevoie de uleiuri si vaseline, recomandarea noastra este compania Facility Distrib. Gama variata de produse comercializate de aceasta firma cuprinde si ulei de tratament termic, utilizat intr-o gama vasta de aplicatii. In cazul in care ai nevoie de ajutor cand vine vorba de alegerea produselor necesare pentru intretinerea oricarui tip de utilaj / masinarie, te asteptam sa contactezi specialistii Facility Distrib, care iti vor sta la dispozitie atat cu sfaturi, cat si cu solutii optime.

In ce aplicatii se utilizeaza ulei de tratament termic?

Uleiul de tratament termic se utilizeaza in multiple aplicatii cu variatii de temperatura; mai exct, acesta este utilizat de cele mai multe ori in operatii precum cele de tratamente termice ca fluide tehnologice, avand mai multe roluri: de a realiza transferul termic, de a raci piesele fabricate din otel si de a lubrifia suprafetele.

Alegerea uleiului de tratament termic potrivit pentru aplicatia ta nu este una dificila; expertii Facility Distrib iti vor oferi solutia ideala, tinand cont de caracteristicile produsului. In cele mai multe cazuri, uleiul de tratament termic este ales in functie de densitate, vascozitate cinematica, indice de vascozitate per minut, punct de inflamabilitate, punct de curgere si cifra de aciditate.

Ulei de tratament termic comercializat de Facility Distrib

Compania Facility Distrib iti sta la dispozitie cu o gama variata de uleiuri de tratament termic; astfel, ai posibilitatea de a-l alege pe cel potrivit si de a obtine cele mai bune rezultate. Uleiul de tratament termic este realizat prin combinarea unor ingrediente atent selectionate, precum uleiuri si aditivi, care permit ca performantele produsului sa fie maxime.

Uleiul de tratament termic iti ofera o gama variata de beneficii; inainte de toate, acesta este extrem de rezistent la oxidare si iti ofera un grad crescut de stabilitate termica. In plus, uleiurile de tratament termic oferite de Facility Distrib au un punct de inflamabilitate ridicat, ceea ce iti permite sa utilizezi acest produs in conditii de maxima siguranta, chiar si in cazul temperaturilor ridicate. Mai mult decat atat, acesta minimizeaza pierderile prin evaporare, are o fluiditate excelenta si o capacitate eficienta de racire, dar si proprietati extraordinare anti – spumare. Utilizarea uleiului de tratament termic iti permite sa ai proprietatile mecanice pe care ti le-ai dorit. Alte avantaje ale acestui produs sunt rezistenta la degradare termica, dar si continutul de antioxidanti ce garanteaza durabilitatea produsului.

Compania Facility Distrib face parte din gama celor mai importanti furnizori de echipamente si consumabile industriale, utilizate intr-o gama vasta de domenii. Pe langa uleiuri si vaseline, Facility Distrib iti pune la dispozitie si produse utilizate in domeniul de productie (precum pompe, pasteurizatoare, robineti de proba, sisteme de control, umidificatoare si multe altele), produse de spalare si dezinfectare utilizate in industria alimentara, produse de transmisie a puterii, echipamente de aer si hidraulica, produse si scule de intretinere sau si adezivi, consumabile si piese de schimb.

Alege ulei de tratament termic oferit de Facility Distrib! Pentru mai multe informatii, te asteptam pe www.facilitydistrib.ro!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>