Industria Alimentara
July 16, 2014 posted by Zorina Constantinescu

Facility Distrib iti ofera benzi transportoare industria alimentara!

Facility Distrib iti ofera benzi transportoare industria alimentara!

Industria alimentara s-a dezvoltat extraordinar in ultimii ani, in mare parte datorita solutiilor inovatoare dezvoltate de specialistii in domeniu. Gama vasta de utilaje si echipamente utilizate in industria alimentara in zilele noastre permite o productie mai rapida, mai eficienta, ce impune mult mai putin efort fizic din partea angajatilor. Astfel, avem posibilitatea de a hrani orase intregi, cu alimentele produse intr-o singura zi. In cazul in care lucrezi in industria alimentara si, mai exact, in productie, stii ca printre cele mai importante utilaje se numara si benzi transportoare industria alimentara. Aceste echipamente, special create pentru a servi acestei industrii, permit manevrarea si transportul produselor alimentare obtinute, intr-un timp mult mai scurt! In cazul in care te afli in cautarea unor benzi transportoare pentru industria alimentara, iti recomandam sa arunci o privire peste gama de produse puse la dispozitie de firma Facility Distrib!

Afla mai multe despre benzi transportoare industria alimentara!

Industria alimentara este una dintre cele mai solicitante din punct de vedere fizic; transportul alimentelor se poate dovedi a fi o actiune destul de dificila, pentru care ai nevoie de cat mai multi oameni. Exista, desigur, si o alternativa: utilizarea unor transportoare. Transportoarele pentru industria alimentara pot fi de mai multe tipuri: fie sub forma de banda (asemeni celor despre care vorbim astazi), fie sub forma de role sau cu lanturi (atat din inox, cat si modulare).

Benzile transportoare pentru industria alimentara sunt ideale in cazul in care ai nevoie de o metoda de transport a produselor pe o cale mai lunga; acestea sunt ideale in liniile de imbuteliere, dar si in alte aplicatii ce presupun trecerea alimentelor printr-o serie de faze. Benzile transportoare pentru industria alimentara sunt compuse din mai multe piese ce urmeaza a fi asamblate fie de catre client, fie de firma care le comercializeaza (la cererea clientului, in cazul in care firma respectiva ofera astfel de servicii). Foarte important este ca, in procesul de montare al acestor echipamente, sa se tina cont in proportie de 100% de specificatiile producatorului.

Facility Distrib iti pune la dispozitie benzi transportoare industria alimentara, de calitate superioara!

Facility Distrib iti pune la dispozitie o gama vasta de benzi transportoare utilizate in industria alimentara. Comercializam modele disponibile in mai multe formate, dar si de dimensiuni diferite. Mai mult decat atat, benzile transportoare pot fi comercializate din diverse materiale, pentru a fi potrivite echipamentelor pe care le utilizezi deja, dar si pentru a fi ideale pentru produsele / articolele fabricate.

Compania Facility Distrib iti pune la dispozitie atat benzile transportoare pentru industria alimentara, cat si o gama variata de servicii. Astfel, ne pot contacta in cazul in care ai nevoie de servicii de distributie, de proiectare sau de montare a benzilor transportoare, dar si in cazul in care ai nevoie de furnizarea unor piese de schimb sau a unor servicii de intretinere. Mai mult decat atat, Facility Distrib iti poate pune la dispozitie si cele mai recente dotari pentru aceste echipamente. Scopul nostru este de a-i oferi fiecarui client cate o solutie personalizata conform preferintelor si necesitatilor acestora, pentru a obtine cele mai bune rezultate in procesul de productie in domeniul alimentar!

Alege benzi transportoare industria alimentara comercializate de Facility Distrib! Pentru a obtine mai multe informatii, poti accesa platforma web a companiei: www.facilitydistrib.ro!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>