Industria Alimentara
July 9, 2014 posted by Zorina Constantinescu

Facility Distrib iti ofera armaturi din inox!

Facility Distrib iti ofera armaturi din inox!

Industria alimentara a evoluat semnificativ in ultimii ani, datorita sutelor de echipamente nou aparute, menite pentru a facilita activitatile de zi cu zi si pentru a obtine atat produse superioare din punct de vedere calitativ, cat si un profit mai mare. Instalatiile utilizate in industria alimentara sunt alcatuite dintr-o serie vasta de componente, fiecare piesa in parte avand propriul ei rol in functionarea intregului sistem; din gama celor mai utilizate componente in instalatiile din industria alimentara fac parte si armaturi din inox. In cazul in care te afli in cautarea unor armaturi din inox si nu stii de unde poti obtine produse de calitate in schimbul unor preturi avantajoase, iti recomandam sa arunci o privire peste produsele comercializate de Facility Distrib!

Afla mai multe despre armaturi din inox, dar si despre importanta acestora!

Dupa cum am precizat si mai sus, cand vine vorba de unele sisteme, chiar si cele mai mici piese pot avea un rol vital in ceea ce priveste starea de functionare a acestora. Acesta este si cazul armaturilor din inox ; scopul lor este de a crea legatura intre diverse parti ale instalatiilor utilizate in industria alimentara. Prin urmare, in lipsa armaturilor din inox, ar fi aproape imposibil sa cream instalatiile si echipamentele care ne ajuta sa obtinem o gama vasta de produse alimentare, intr-un timp scurt si intr-un mod facil.

Gama de armaturi din inox comercializata de Facility Distrib cuprinde o multitudine de produse, incepand cu tevi si continuand cu fitinguri, ventile proportionale, robineti pentru instalatiile din productie etc. Acestea sunt disponibile in diverse dimensiuni, pentru a putea fi atasate eficient la orice tip de supapa sau zona de legatura. Diametrul armaturilor din inox se va alege in functie de caracteristicile tehnice ale instalatiilor si echipamentelor; Facility Distrib va face tot posibilul pentru a se asigura ca produsele pe care le primesti sunt exact cele de care ai nevoie!

Armaturi din inox comercializate de Facility Distrib: produse de calitate, in schimbul unor preturi mici!

Facility Distrib le vine in ajutor tuturor persoanelor ce detin afaceri in industria alimentara, oferindu-le o gama variata de armaturi din inox, pentru a asigura o stare de functionare perfecta a oricarui tip de instalatie sau de echipament. Armaturile din inox oferite de Facility Distrib pot fie sa creeze legatura intre diverse parti componente, fie sa schimbe directia de refulare a aerului sau a unei game variate de lichide. Iti sunt puse la dispozitie si piese din otel inoxidabil, pentru cazurile in care este necesar un grad ridicat de rezistenta la coroziune sau o solicitare mecanica mare.

Facility Distrib este una dintre cele mai recunoscute si apreciate companii care se ocupa cu furnizarea echipamentelor si consumabilelor utilizate atat in industria alimentara, cat si in alte domenii. Pe langa armaturi din inox, firma noastra iti pune la dispozitie si produse de spalare si dezinfectare pentru industria alimentara, produse de transmisie a puterii, uleiuri si vaseline, echipamente de aer si hidraulica, adezivi, scule, produse de intretinere si multe altele. Mai mult decat atat, vei beneficia de ajutorul expertilor Facility Distrib de fiecare data cand vei avea nevoie de ajutor in alegerea produselor potrivite!

Alege armaturi din inox comercializate de Facility Distrib! Pentru a obtine mai multe informatii, te invitam pe www.facilitydistrib.ro!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>