Uncategorized
March 20, 2015 posted by Silvana Vorovenci

Facility Distrib-Importator si distribuitor de uleiuri hidraulice

Facility Distrib-Importator si distribuitor de uleiuri hidraulice

Vrei sa cresti randamentul sistemelor hidraulice cu ajutorul unor uleiuri hidraulice eficiente cu capacitate exceptionala la oxidare? Cauti uleiuri hidraulice cu un indice de vascozitate ridicat si cu excelente proprietati de lubrefiere? Consulta oferta celor de la Facility Distrib, importator si distribuitor a unei game impresionante de echipamente, piese, accesorii si consumabile utile in cadrul sectorului industrial.

Facility Distrib iti pune la dispozitie o gama completa de uleiuri hidraulice adecvate mai multor aplicatii, printre care: constructii de masini, transport cu caracter civil sau industrial, agricultura, etc. Uleiurile hidraulice comercializate de Facility Distrib conving prin stabilitatea termica inalta si prin stabilitatea ridicata la forfecare.  Produsele Facility Distrib sunt produse de o calitate excelenta, perfecte pentru toata gama de sisteme hidraulice.

Uleiul din gama de uleiuri hidraulice Facility Distrib, poseda o stabilitate inalta pe perioada exploatarii si nu este agresiv la cuplajele si conductele instalatiilor hidraulice. Avand la baza aditivi antioxidanti, anticorozivi si antispumanti, uleiul hidraulic previne coroziunea si contribuie decisiv la cresterea duratei de exploatare a sistemului hidraulic.

Uleiuri hidraulice-Creste randamentul si durabilitatea sistemelor hidraulice!

Pentru a atinge parametrii optimi de functionare, sistemele de transmitere a puterii necesita uleiuri hidraulice adecvate, cu proprietati menite sa creasca nu doar randamentul sistemelor ci si durata lor de viata.

Ce este uleiul hidraulic?

Lichidul hidraulic este un fluid necesar pentru transmiterea  energiei in sistemele hidraulice.

In cadrul caror sisteme se utilizeaza uleiul hidraulic?

Uleiul hidraulic se utilizeaza ca fluid de lucru in sistemele hidraulice, hidrostatice, hidroenergetice, sisteme de transmisie a puterii, echipamente cu pompe si motoare pentru presiuni ridicate, cu pistoane axiale sau rotative, la angrenagele cu turatii ridicate, variatoare de turatii, etc;

De ce uleiuri hidraulice? 

Uleiurile hidraulice ajuta sistemele hidraulice  sa efectueze miscarii de lucru cu viteza constanta. De asemenea, uleiul hidraulic are si rol de protectie. Mai exact, uleiul hidraulic impiedica factorii corozivi si oxidanti sa afecteze buna functionare a sistemului. Mai mult, uleiurile hidraulice impedica contaminarile cu apa (prezenta apei peste nivelul de saturatie reduce puterea de lubrefiere a uleiului, fapt ce lasa suprafete importante vulnerabile la uzura si coroziune).

Avantaje uleiuri hidraulice

-caracteristici anti-uzura excelente

-stabilitate buna la oxidare

- nivel redus de spuma

- prelungeste durata de viata a sistemelor hidraulice

Facility Distrib-Uleiuri hidraulice premium

Daca vrei sa ai garantia unui ulei bun pentru orice tip de sistem hidraulic, apeleaza la specialistul in uleiuri hidraulice: Facility Distrib.

Rezistente la uzura si oxidare, uleiurile hidraulice puse la dispozitie de Facility Distrib, inlatura riscul blocarii filtrelor si ajuta la o mai buna functionare a sistemelor hidraulice. Uleiurile au un punct de scurgere foarte scazut, ajutand la un randament maxim in toate anotimpurile.

Uleiurile hidraulice din catalogul Facility Distrib  sunt realizate in conformitate cu normativele in vigoare.

Intra pe www.facilitydistrib.ro si comanda uleiuri hidraulice in gama completa.

Pe langa o gama complexa de uleiuri hidraulice, Facility Distrib iti ofera accesul si la preturi foarte bune. Compania vine in sprijinul tau cu oferte personalizate si servicii de consiliere in alegerea corecta a uleiurilor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>