Echipamente Industriale
April 30, 2014 posted by Zorina Constantinescu

Facility Distrib – ajutorul tau in domeniul industrial!

Facility Distrib – ajutorul tau in domeniul industrial!

Domeniul industrial face parte din gama domeniilor care ne ofera cele mai multe avantaje; atat locuri de munca, cat si posibilitatea de a avansa, dar si o multitudine de produse, echipamente si servicii care ne faciliteaza viata de zi cu zi. Desigur, in momentul in care ai nevoie de echipamente sau produse din domeniul industrial, vei avea automat nevoie si de ajutorul unui expert care sa te sfatuiasca in legatura cu alegerile tale. In cazul in care cauti rulmenti radiali- axiali cu role conice, trebuie sa fii foarte atent la caracteristicile acestor componente, datorita rolului important pe care il au. Facility Distrib iti pune la dispozitie rulmenti radiali – axiali cu role conice superiori din punct de vedere calitativ, asa ca nu ezita sa ne contactezi!

Alegerea rulmentilor este mai usoara cu Facility Distrib!

Dupa cum am precizat si mai sus, in cazul in care nu au cunostinte vaste in domeniu cand vine vorba de alegerea rulmentilor, cea mai buna alegere pe care o poti face este sa apelezi la ajutorul unuia dintre expertii Facility Distrib. Compania noastra dispune de un personal calificat, cu experienta, astfel incat te putem asigura ca sfaturile specialistilor nostri te vor ajuta sa iei cea mai buna alegere si sa obtii rezultatele pe care ti le-ai dorit.

In momentul in care alegi rulmenti, indiferent de tipul acestora, este foarte important sa ti cont de doua aspecte: primul este calculul la durabilitate, iar al doilea este calculul la deformatii plastice. Mai mult decat atat, trebuie sa ti cont de domeniul de activitate in care urmeaza sa folosesti aceste produse; pentru a decide daca rulmentii alesi sunt cei de care ai nevoie, va trebui sa ti cont de caracteristicile produselor respective (cum ar fi gradul de rezistenta).

Rulmentii radiali – axiali cu role conice Facility Distrib

Compania Facility Distrib iti pune la dispozitie o gama vasta de rulmenti, printre care se regasesc si rulmentii radiali – axiali cu role conice. Utilizarea acestor rulmenti iti ofera o gama vasta de beneficii, datorita caracteristicilor pe care le detin. Inainte de toate, rulmentii radiali – axiali cu role conice Facility Distrib sunt piese extrem de rezistente la uzura, si nu numai; acest tip de rulmenti are o rezistenta ridicata si in cazul coroziunii sau in cazul oxidarii. In plus, rulmentii de acest tip au o durata indelungata de viata, datorita materialelor de calitate din care sunt fabricati, dar si datorita tehnologiilor de ultima generatie utilizate in realizarea lor.

Un alt avantaj al rulmentilor radiali – axiali cu role conice este randamentul ridicat, dar si un moment de frecare constante si ridicate. Mai mult decat atat, iti recomandam sa achizitionezi si sa utilizezi astfel de produse deoarece sunt foarte usor de intretinut; rulmentii radiali – axiali cu role conice nu necesita ingrijiri speciale, sunt foarte usor de inlocuit,  sunt foarte usor de uns (nefiind necesara o cantitate mare de lubrifiant), etc. Cand vine vorba de rulmenti radiali – axiali cu role conice, expertii in domeniu recomanda aceste produse si din alte motive: perioada de rodaj nu este necesara, iar acesti rulmenti au capacitatea de a prelua sarcini si incarcaturi combinate mari.

Alege rulmenti radiali-axiali cu role conice Facility Distrib! Pentru a obtine mai multe informatii, acceseaza site-ul www.facilitydistrib.ro!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>