Echipamente Industriale
February 23, 2015 posted by Andreea Macovei

Exhaustoare modulare de la Asimo Trading Prod – si tu ai scapat de grija rumegusului si a prafului!

Exhaustoare modulare de la Asimo Trading Prod – si tu ai scapat de grija rumegusului si a prafului!

Lucrezi in industria lemnului si iti doresti o solutie fiabila pentru a scapa de rumegus? Ai nevoie de un dispozitiv care sa elimine praful care apare in urma operatiunilor tehnologice? Toate aceste probleme vor disparea daca vei opta pentru exhaustoare modulare furnizate de catre cei de la Asimo Tradind Prod. In acest fel, munca celor care se ocupa cu colectarea si curatarea suprafetelor de praf si de rumegus va fi usurata in mod considerabil. Daca ai in vedere achizitionarea unor astfel de dispozitive, consulta oferta celor de la Asimo Trading Prod si alege ce se potriveste mai bine cu nevoile tale!

Exhaustoare modulare foarte eficiente si practice

Se stie ca intretinerea si curatarea unui spatiu sunt niste activitati care presupun un timp indelungat, insa daca avem la indemana echipamentele care sa ne usureze treaba, aceste operatiuni nu ar trebui sa ne ia asa de mult timp. In cazul in care nu ai aflat pana acum, si pentru industria de prelucrare a lemnului, sunt solutii care sa te scape in trei timpi si patru miscari de rumegus. Toti cei care isi doresc sa adune rumegusul cat mai simplu si usor, trebuie sa cumpere exhaustoare modulare: indata, vor aspira rumegusul si praful.

Aceste exhaustoare modulare reprezinta un ajutor de nadejde mai ales in industria lemnului, dar si in alte sectoare industriale cum ar fi industria automativa, metalurgia, industria cimentului, industria chimica, industrial alimentara, sudura etc. Vei vedea ca exhaustoarele isi vor face treaba cu succes in oricare din acest domeniu. In functie de nevoile tale, ai la dispozitive numeroase modele de exhaustoare modulare care se disting prin caracteristici ce tin de greutate, puterea motorului electric, debitul maxim de aspiratie, capacitatea sacilor colectori si filtranti, nivelul de zgomot, design etc.

De asemenea, poti opta pentru exhaustoare modulare si in activitatile gospodaresti: un astfel de echipament iti va fi extrem de util si nu vei dori sa renunti la el niciodata. Rolul acestor exhaustoare este cel de aspiratie si exhaustare a prafului, rumegusului, altor deseuri dintr-un spatiu. Aceste exhaustoare modulare pot fi prevazute cu un sac, doi sau trei saci unde sa se adune deseurile si totodata, aparatele pot fi reglate pe inaltime pentru un plus de confort. Pentru a usura transportul, exhaustoarele dispun de un sistem de role. Iata cat de usor si de comod poate fi sa aspiri rumegusul, praful etc. cu niste exhaustoare modulare!

Asimo Trading Prod iti furnizeaza exhautoare modulare

Daca te intrebi de unde ai putea sa iti cumperi exhaustoare modulare, Asimo Trading Prod este alegerea ta. Este vorba despre o firma care comercializeaza echipamente concepute pentru a facilita operatiunile din diverse sectoare industriale. Gama variata de produse cuprinde exhaustoare modulare, filtre modulare praf, buncar stocare materiale, echipamente extractie fum, centrale tratament aer vopsitorii, uscatoare rumegus, masini de brichetat etc. Mai multe informatii privind aceste produse poti gasi accesand site-ul companiei Asimo Trading Prod, iar daca ai nevoie de consultanta tehnica in vederea achizitionarii unui dispozitiv, reprezentatii firmei iti stau nonstop la dispozitie. Asimo Tranding Prod raspunde cu promptitudine nevoilor tale!

Exhaustoare modulare practice de la Asimo Trading Prod pentru activitatile pe care le desfasori!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>