Echipamente Industriale
June 17, 2014 posted by Adrian

Eurokapu Ellady – Perdele PVC pentru protectia spatiilor industriale

Eurokapu Ellady – Perdele PVC pentru protectia spatiilor industriale

In orice domeniu le-am utiliza, elementele construite din PVC prezinta o serie de caracteristici care le recomanda drept materiale extrem de durabile, care ofera importante beneficii economice si ecologice. Daca ne uitam la domeniul industrial, gasim o multitudinde de produse din PVC care prezinta o gama ampla de avantaje pentru utilizatori. Printre acestea se numara si asa-numitele perdele industriale din fasii PVC, produse ideale pentru acoperirea deschiderilor. In cazul in care activati in domeniul industrial, firma Eurokapu Ellady din Brasov comercializeaza perdele PVC destinate acestui sector si utilizate intr-o serie variata de spatii.

Ce intelegem prin perdele PVC folosite in domeniul industrial ?

Aceste produse oferite de firma din Brasov sunt realizate din fasii PVC si sunt ideale pentru mediul industrial, respectiv pentru acoperirea deschiderilor de la hale de productie, ateliere si fabrici, pana la spatii comerciale gen hypermarket-uri sau chiar si service-uri auto. Prin utilizarea de perdele PVC puteti obtine o termoizolare eficienta si o inchidere flexibila. Pe langa faptul ca spatiul intern al halelor, depozitelor si fabricilor poate fi izolat termic cu aceste fasii, perdelele au si importantul rol de a proteja aceste spatii impotriva prafului, curentului, zgomotului si intrarea insectelor si a pasarilor.

Perdelele industriale PVC oferite de Eurokapu Ellady sunt construite prin alipirea mai multor fasii transparente din PVC, ancorate la randul lor pe un suport rezistent, confectionat de obicei din otel sau alt tip de material dur. Aceste perdele PVC despart de obicei doua incaperi in cadrul unei incinte. Ele au un avantaj important in ceea ce priveste traficul, intrucat permit o traversare usoara a persoanelor, animalelor, autoturismelor, stivuitoarelor si altor utilaje de acest gen. O caracteristica foarte importanta a acestor perdele este aceea ca ele sunt rezistente la inghet (utilizate pana la -25°C)

Avantaje si domenii de utilizare pentru aceste perdele PVC !

Utilizate pentru delimitarea sau separarea spatiilor industriale, aceste perdele PVC se remarca printr-o serie extinsa de avantaje pe care le ofera utilizatorilor. Astfel, ele acopera deschiderile asigurand o trecere usoara, au un rol de termoizolare foarte eficient, protejeaza impotriva zgomotului, curentului si a prafului, stopeaza intrarea pasarilor si a insectelor in incinta spatiului industrial, au rolul de a crea un mediu de lucru mai placut, sunt usor de montat, nu necesita intretinere, iar partile deteriorate sunt usor de inlocuit.

In ceea ce priveste domeniile de utilizare, perdelele industriale PVC pot servi drept: porti si usi trafic marfa, usi trafic persoane, camere frigorifice si masini firgorifice, vitrine frigorifice, separarea de spatii, piscine si bai, grajduri, casute pentru caini, paravan de protectie a razelor ultraviolete, in domeniul sudurii, sau perdele industriale pentru industria producatoare de medicamente.

Pe langa aceste perdele PVC pentru domenii industriale variate, Eurokapu Ellady mai ofera o gama variata de usi de garaj pentru destinatii rezidentiale si industriale, precum si porti, automatizari, sisteme de culisare pentru porti, elemente pentru sisteme de docare, bariere, grilaje de protectie etc.

Date de contact:

Sediul – Brasov, Str. Lunga Nr. 122

Tel: 0743 045 751 – dl. Adrian Linte

Tel./Fax: 0368 730 367

Articol oferit de zoom-biz.ro!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>