Echipamente Industriale
May 14, 2014 posted by Silvana Vorovenci

EuroEm-Specialist in tevi corugate

EuroEm-Specialist in tevi corugate

Vrei sa ai accesul la cele mai noi dezvoltari si tendinte in productia de tevi din materiale plastice? Esti in cautarea unui furnizor de tevi corugate pentru transportul apelor menajere sau pluviale? Raspunsul vine de la EuroEm, companie ce are ca principal domeniu de activitate fabricarea si distribuirea de tevi corugate din polietilena cu strat dublu de inalta densitate, precum si a unei game complete de fitinguri pentru acestea. EuroEm este principalul producator din tara de tevi corugate, un argument in plus ce vine sa confirme calitatea acestora. Asadar, daca vrei sa ai garantia un produs inovator, extrem de rezistent si durabil, apeleaza la noi.

Tevi corugate-Ce sunt?

Tevile corugate de canalizare si fitingurile sunt adecvate pentru constructia retelelor de canalizare gravitationale, pentru scurgerea apelor infectate, a apei de ploaie si a celor subterane sau industriale. Tevile corugate, cunoscute si sub denumirea de tevi riflate, sunt utilizate cu succes in cadrul retelelor si sistemelor subterane, cum ar fi cele de canalizare, drenaj, antiviitura, constructii podete si cai de acces.

De ce tevi corugate?

Structura tevilor corugate cu pereti dubli reprezinta un concept modern, optimizat pentru eficienta maxima in retelele de transport subteran a fluidelor fara presiune, respectiv curgere libera. Altfel spus, tevile corugate cu pereti dubli sunt optimizate structural pentru maximizarea caracteristicilor utile. Caracteristica inovativa o reprezinta sistemul de imbinare prin mufa termoformata direct pe unul din capetele tevii, pastrand astfel caracteristicile structurale ale tevii si performantele acesteia.

Caracteristici tevi corugate

Perete exterior

Peretele exterior profilat asigura o excelenta rigiditate inelara, un echilibru optim flexibilitate-rigiditate, lipsa alunecarilor fata de sol in sistemele de canalizare ingropate datorita profilelor exterioare, permite usoare raze de curbare, etc. Greutatea specifica a tevii este cu mult redusa fata de sistemele clasice, permitand astfel o mai buna manipulare, depozitare si instalare

Perete interior

Peretele interior neted al tevii asigura un bun transport al fluidelor, avand un coeficient de fercare redus,o foarte buna rezistenta la abraziune, rezistenta chimica deosebita, o foarte buna rezistenta la impact, chiar si la temperaturi scazute, durabilitate.

Domenii de utilizare pentru tevi corugate

Tevile corugate sunt utilizate cu succes pentru: sisteme de canalizare menajera, industriala sau pluviala; sisteme de drenaj pentru drumuri, autostrazi, cai ferate sau pentru imbunatatiri funciatre; sisteme anti-viitura; fantani; amenajari hidrotehnice diverse; constructii podete si cai de acces; cofraje pentru stalpi cilindrici si jgheaburi in constructii, etc.

EuroEm- Numarul 1 in tevi corugate

Compania EuroEm, cu sediul in Piatra Neamt, realizeaza tevi corugate cu pereti dubli din polietilena, la inalte standarde calitative. Tevile sunt create pentru a asigura o etansare perfecta  pe termen indelungat, ceea ce-i confera avantaje vizibile din punct de vedere tehnic si economic.

Teava corugata cu pereti dubli produsa de EuroEm are lungimea efectiva de 6m, lungimea totala de 6,21 de m iar la unul din capete prezinta o mufa intergrata. La cerere se pot livra si tevi corugate fara mufa integrata, cu lungimi de pana la 10m. Mufa integrata impreuna cu garnitura O-ring din cauciuc EPDM cu profil special, livrata odata cu teava, realizeaza o etansare sigura si de durata.

Pentru a consulta intregul catalog de produse oferit de EuroEm si pentru a achizitiona tevi corugate intr-un raport optim calitate-pret, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>