Uncategorized
January 13, 2015 posted by Silvana Vorovenci

Elkoplast Romania- Solutii inovative in gestionarea deseurilor

Elkoplast Romania- Solutii inovative in gestionarea deseurilor

Recicleaza, recicleaza, recicleaza! Este un indemn tot mai prezent in viata noastra insa pentru multi, din pacate, el ramane un mesaj fara continut. Deci, ce facem cu gunoaiele rezultate din activitatile gospodaresti sau din cele industriale? Nu trebuie sa ai un spirit civic foarte dezvoltat ca sa constientizezi importanta gestionarii deseurilor. Asadar, daca te numeri printre cei preocupati de sanatatea mediului inconjurator si vrei sa ai acces la solutii eficiente de gestionarea deseurilor, apeleaza la Elkoplast Romania.

Elkoplast Romania este o companie specializata in domeniul  productiei si vanzarii de tehnologii pentru managementul deseurilor, dar si furnizor de  produse pentru casa si gradina, produse pentru iarna si produse de depozitare.

In ceea ce priveste gestionarea deseurilor, Elkoplast Romania vine in intampinarea ta cu o gama diversificata de utilaje si echipamente specifice, printre care tocatoare deseuri, containere de mare capacitate, containere semiingropate, containere ingropate, containere din material plastic, containere zincate termic, pubele, prese de balotat, precum si multe altele.

Gestionarea deseurilor- O solutie pentru viitor

Deseurile pot fi privite din doua perspective, si anume: sursa de poluare si materie prima. Prima este nociva pentru sanatatea mediului si sanatatea umana. A doua este considerata o solutie economica si eficienta in diferite industrii prelucratoare.

Definitia spune ca deseurile sunt gunoaie sau materiale de care detinatorul se debaraseaza sau are intentia sa se debaraseze si care nu pot fi folosite din punct de vedere economic fara a fi puse in prealabil unor procesari fizice sau chimice. Deseurile provin din industrie, comert, transport si agricultura. Acestea pot fi lichide, solide si gazoase. Pana aici nimic mai simplu. Aruncate, insa,  la intamplare, deseurile devin o adevarata ¨bomba cu ceas¨. Chiar si in cazul unor depozite de deseuri, amenintarea ramane valabila. Motivul? Depozitele de deseuri pot sa contamineze solul si sa polueze apa si aerul. Care este solutia?

Gestionarea deseurilor inseamna, in primul rand, educatie, constientizare si atitudine. Pentru ca gestionarea deseurilor sa fie eficienta, sunt necesare materii prime sub forma unor echipamente si utilaje de reciclare si reutilizare, printre care containere (de diferite capacitati) si prese de balotat.

Elkoplast Romania, specialist in gestionarea deseurilor. O gama completa de containere, tocatoare si prese de balotat

Indiferent de domeniul in care activezi, nu uita de importanta gestionarii deseurilor. Pentru ca mediul sa nu aiba de suferit in urma actiunilor tale, alege sa ai alaturi un specialist in gestionarea deseurilor.

Elkoplast Romania iti propune solutii in gestionarea deseurilor sub forma unor produse de o calitate superioara si confectionate in acord cu legislatiile in vigoare. Printre produsele comercializate de Elkoplast Romania se numara:

- containere de mare capacitate

- skip containere

- containere din polietilena pentru colectarea selectiva

- containere din fibra de sticla

- containere semiingropate

- containere ingropate

- containere pentru deseuri periculoase

- cosuri stradale pentru deseuri

- pubele bio

- cosuri interioare pentru colectarea selectiva

-prese de balotat

Prin oferta noastra dorim sa venim in sprijinul tuturor celor care doresc un mediu curat si sanatos. Fie ca ai nevoie de pubele si tocatoare deseuri pentru activitatile casnice, fie de echipamente de ultima generatie, in oferta Elkoplast Romania gasesti tot ceea ce te intereseaza. Ne adresam atat persoanelor fizice, cat si celor juridice.

Prin utilizarea tehnologiilor avansate de colectare si recuperare a deseurilor, se pot obtine surse de energie valoroase. Pentru informatii suplimentare cu privire la gestionarea deseurilor, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>