Industria Auto
June 20, 2015 posted by Oana Birgaoanu

Electroserv va ofera lucrari de bobinaj motoare electrice

Electroserv va ofera lucrari de bobinaj motoare electrice

Compania Electroserv are ca obiect principal de activitate realizarea lucrarilor de bobinaj pentru toate tipurile de motoare electrice, transformatoare, pompe submersibile, aparate de sudura, transformatoare, ventilatoare, hidrofoare, compresoare, motoare lift etc.

Compania a fost infiintata in 1996, ceea ce inseamna ca experienta acumulata in decursul timpului este foarte mare, fiind capabili sa se ridice la standardele celor mai exigente cerinte, oferind solutii optime si personalizate, care sa va aduca satisfactie deplina. Seriozitatea, profesionalismul si promptitudinea sunt valori pe care le promoveaza in fiecare parteneriat, indiferent de valoarea sau tipul lucrarii.

In prezent portofoliu lor de clienti multumiti este unul extins, compania ajungand sa realizeze peste 5500 de lucrari in fiecare an printre care si bobinaj motoare electrice. Programul de lucru al companiei este 24/7 astfel ca solicitarile dumneavoastra sa fie procesate si solutionate in cel mai scurt timp. Pentru serviciile furnizate compania asigura garantie si service postgarantie, transport si asistenta tehnica la punerea in functiune.

Bobinaj motoare electrice de la Electroserv

Compania Electroserv va ofera servicii de bobinaj de motoare electrice in acord cu cele mai ridicate standarde si in conformitate cu normativele legislative din domeniu.

Motoarele electrice pentru care va pot furniza astfel de servicii pot fi de mai multe tipuri: cu mai multe turatii, de curent continuu, motoare electrice pentru ascensoare etc. Aceste operatiuni au loc la atelierele lor din Bucuresti, fiind realizate de catre o echipa competenta, eficienta si pregatita.

Motoarele sau echipamentele pe care le bobineaza sau rebobineaza, pot fi preluate din toata tara, compania asigurand si transportul in functie de caracteristicile tehnice ale pieselor defecte si in functie de natura defectiunii.

Veti avea garantia ca veti beneficia de servicii de bobinaj motoare electrice de calitate, aceasta companie oferind garantie la instalare si postgarantie pentru toate lucrarile pe care le realizeaza.

Bobinaj motoare electrice. Electroserv va ofera si servicii de rebobinaj

Pe langa bobinaj motoare electrice aceasta companie ofera si servicii de rebobinaj. Pentru serviciile de rebobinaj de motoare electrice, va recomamdam sa luati legatura cu cei mai buni in domeniu si anume echipa companiei Electroserv care sta la dispozitia dumneavoastra in orice moment pentru a va furniza solutii optime si eficiente, care sa duca la indeplinirea asteptarilor dumneavoastra.

Rebobinarea consta in inlocuirea bobinajului si/sau in redimensionarea acestuia operatiune care la randul ei consta in marirea tensiunii generate (motoare). In procesul rebobinarii se utilizeaza echipamente performante care sa garanteze functionarea ulterioara optima.

Electroserv asigura bobinaj si pentru transformatoare de alimentare, toroidale, de separatie si transformatoare de alte tipuri, la un raport avantajos calitate/pret.

Indiferent de locatia sau de orasul in care va aflati, trebuie sa stiti faptul ca transformatoarele defecte sau celelalte piese, ce necesita bobinaj pot fi trimise la unul dintre atelierele din Bucuresti, acesta putand fi asigurat chiar de catre aceasta companie.

Fiecare operatiune de bobinare are loc in cele mai bune conditii, conform celor mai ridicate standarde de calitate astfel incat rezultatele obtinute sa fie cele optime, care sa va aduca satisfactie deplina. Termenii parteneriatului cu aceasta companie sunt flexibili, care va vor aduce numai castiguri, si nu este vorba doar de cele materiale.

Daca doriti sa aflati mai multe detalii despre serviciile pe care le ofera aceasta companie sau despre alte aspecte pe care doriti sa le clarificati, va invitam sa accesati pagina web a companie sau sa luati legatura cu personalul amabil si competent al societatii.

2 Comments

  • De unde v-ati inspirat pentru acest articol?

    • Buna ziua. Este un articol scris despre Electroserv, informatiile fiind furnizate de pe site-ul acestei companii :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>