Echipamente Industriale
August 3, 2014 posted by Anca Ionesei

Electropalane sigure si durabile de la Axa Service!

Electropalane sigure si durabile de la Axa Service!

Axa Service reprezinta partenerul ideal atunci cand vine vorba de furnizarea de electropalane. Acestea sunt echipamente extrem de utile intr-o gama larga de  aplicatii care necesita ridicarea si transportarea sarcinilor grele pe un anumit traseu in siguranta si fara sa fie nevoie de forta umana care oricum ar fi prea solicitata si nu ar putea face fata acestor operatiuni.

Pentru achizitia unor electropalane, contactati echipa Axa Service!

Electropalane OMIS certificate pentru fiabilitatea si eficacitatea lor de catre organele abilitate. Daca sunteti in cautarea unor astfel de echipamente, societatea Axa Service este alegerea ideala in orice moment, aceasta fiind capabila sa va ofere solutii customizate si optime, care sa se plieze pe cerintele si necesitatile fiecaruia dintre voi.

Relatiile de colaborare pe care le intreprindem se bazeaza intotdeauna pe sinceritate, profesionalism, incredere, comunicare, respect, corectitudine si promptitudine. Prioritatea noastra este sa obtine satisfactia clientilor nostri de aceea atentia echipei Axa Service se indreapta in acest scop.

Despre electropalane

Electropalanele sunt de mai multe tipuri: fixe, cu motor electric, manuale si au diverse caracteristici, insa specialistii nostri va vor fi alaturi cu servicii de consultanta de specialitate astfel incat sa alegeti variantele constructive care se potrivesc necesitatilor voastre.

Echipamentele respective indeplinesc o serie de avantaje importante, precum: dimensiuni reduse, asigurand astfel economisirea de spatiu, manevrarea cu usurinta a sarcinilor datorita posibilitatii de reglare a vitezelor si franelor durabile, fiabilitate, nu necesita intretinere speciala, asigura un maximum de productivitate, au o durata indelungata de exploatare, nu necesita interventii pentru reparatii, prezinta siguranta in exploatare, usor de utilizat etc.

Axa Service comercializeaza electropalane la un raport avantajos calitate-pret!

Solutia pentru manevrarea sarcinilor grele o reprezinta achizitionarea unor electropalane prezente in oferta pe care o pune la dispozitia voastra compania Axa Service din Bucuresti. De asemenea, puteti opta si macarale sau pentru poduri rulante daca situatia o cere. Oricare dintre echipamentele de ridicat ati alege, trebuie sa stiti ca fiabilitatea lor este una dovedita si garantata o lunga perioada de timp, acestea fiind fabricate din materiale de calitate superioara, cu ajutorul unor tehnologii de ultima ora, de catre o echipa de experti in domeniu.

Despre Axa Service

Societatea bucuresteana Axa Service a fost infiintata in anul 1994, avand ca obiect principal de activitate furrnizarea de servicii de proiectare, executie, montare, demontare si amplasare pe santiere a instalatiilor de ridicat pe care le ofera spre vanzare la preturi competitive- electropalane, macarale, poduri rulante etc. Pe langa aceste servicii, societatea noastra este specializata si in domeniul automatizarilor, tablourilor electrice si radiocomenzilor specifice acestor tipuri de utilaje. Documentatia pentru lucrarile efectuate la instalatiile de ridicat si pentru obtinerea autorizatiei de functionare, este intocmita, de asemenea, de echipa competenta a companiei Axa Service.

Experienta indelungata a personalului nostru (de peste 20 de ani) garanteaza faptul ca veti avea parte de solutii de exceptie, care sa va multumeasca pe deplin.

Alegeti-ne ca si partener si va asiguram ca veti avea numai de castigat! Pentru detalii suplimentare, va stam la dispozitie in orice moment astfel incat sa va puteti clarifica anumite intrebari ce pot surveni. Va asteptam!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>