Echipamente Industriale
June 14, 2015 posted by Bianca Hau

Electropalane – o solutie practica cand ai de ridicat greutati considerabile

Electropalane – o solutie practica cand ai de ridicat greutati considerabile

Cauti echipamente rezistente care sa te ajute sa ridici si obiecte a caror greutate nu poate fi ridicata de corpul uman? Te-ai gandit sa incerci sistemele de tip electropalane? Sunt deosebit de practice si se incadreaza in diverse domenii de activitate, inclusiv in constructii.

La cine poti sa apelezi pentru electropalane?

Compania Axa Service exceleaza cand vine vorba de diversitate si calitate superioara. In general Axa Service s-a axat pe piese de schimb, echipamente electrice si utilaje. Din acestea fac parte si electropalanele. In general la Axa Service se gasesc produse fabricate de Omis, dar si produse ce apartin altor companii cunoscute. Omis este lider pe piata europeana cand vine vorba de echipamente de ridicat. Astfel de parteneriate au plasat compania Axa Service pe un loc fruntas in randul firmelor de specialitate. Clientii au fost multumiti de fiecare data deoarece au achizitionat exact produsele de care aveau nevoie.

Deoarece in timp piesele pot ceda si ansamblul risca sa nu mai functioneze corespunzator, compania asigura si piese de schimb originale si de foarte buna calitate. In felul acesta, daca piesele se deterioreaza poti schimba ceea ce s-a stricat fara sa fie nevoie sa achizitionezi un alt utilaj.

Achizitioneaza electropalane de la Axa Service

Exista o serie de electropalane ce difera in fuctie de componentele si materialele utilizate la confectionarea lor, si care suporta greutati diferite. Cu toate astea, toate modelele au aceeasi functionalitate si acelasi scop si anume acela de a ridica grutati considerabile. Aceste utilaje sunt fixe, insa se pot roti.

Care sunt avantajele utilizarii unor electropalane? Aceste echipamente au o serie de caracteristici care iti faciliteaza munca: sunt rezistente, sunt fiabile, au viteze reglabile, au frane durabile, beneficiaza de functie de ridicare-coborare, intretinerea se realizeaza cu usurinta si nu necesita cheltuieli suplimentare, prezinta siguranta in exploatare, sunt comercializate la cel mai bun raport calitate-pret, sunt compacte si nu ocupa prea mult spatiu, montarea se realizeaza usor, sunt silentioase, nu prezinta risc in utilizare, si lista poate continua. Poate cel mai important aspect pe care aceste echipamente il asigura este faptul ca ofera maxim de productivitate intr-un timp relativ scurt.

In general aceste electropalane au rolul de a ridica marfa, de a o transporta in plan orizontal ca in final sa o coboare in cele mai sigure conditii. Aceste utilaje sunt montate astfel incat sa nu se desprinda. Nu prezinta risc de utilizare iar transportul marfurilor se realizeaza in conditii optime si timp redus. Iti vor usura munca, iar afacerea ta va prospera. In plus vei realiza lucrarile intr-un timp foarte scurt.

Achizitioneaza chiar azi produse fiabile la preturi accesibile. Apeleaza la Axa Service. Cum realizezi acest lucru? Intra pe pagina online pe care compania Axa Service o detine si completeaza formularul de contact pe care il gaseti in sectiunea Contact, sau suna la numarul de telefon 0749.217.981. O echipa responsabila, determinata si bine pregatita iti va sta la dispozitie cu toate informatiile de care ai nevoie. Alege sa-ti usurezi munca, apeleaza la electropalane. Echipamente de buna calitate in care poti sa ai incredere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>