Industria Constructiilor
May 18, 2015 posted by Silvana Vorovenci

Edilrent-Schela metalica second hand, la pret excelent!

Edilrent-Schela metalica second hand, la pret excelent!

Lucrezi in domeniul constructiilor si ai nevoie de schela metalica, la un pret excelent? Apeleaza la Edilrent, importator si distribuitor de utilaje, respectiv echipamente second hand intrebuintate in domeniul constructiilor. Din oferta Edilrent poti opta pentru: popi metalici, statii de sortare, buldoexcavatoare, buldozere, excavatoare pe senile sau roti, incarcatoare forntale, schela metalica, si multe alte echipamente second hand, importate din Europa.

Edilrent iti pune la dispozitie schela metalica pentru santierele de constructii si pentru toata gama de cladiri (rezidentiale, administrative, comerciale, industriale, etc.), indiferent de volum sau inaltimi. Schelele metalice incluse in oferta Edilrent ofera siguranta si protectie in lucru, dar si o modalitate usoara de montare/demontare.

Odata comandata, schela metalica este livrata impreuna cu toate accesoriile aferente necesare montarii si utilizarii intr-un mod corect. In plus, echipa Edilrent asigura servicii gratuite de consiliere in alegerea produselor.

De ce sa investesti in schele metalice noi cand le poti avea la jumatate de pret, doar prin Edilrent!

Schela metalica-Sigura si practica pe orice santier!

O componenta nelipsita de pe santierele de constructii este schela metalica. Aceasta se dovedeste extrem de eficienta in lucrarile de renovare fatede blocuri, amenajari interioare si exterioare, scene, expozitii, standuri expozitionale, concerte in aer liber, structuri pentru industria de publicitate, etc.

De ce schele metalice?

Sistemele de schele metalice permit atingerea unor inaltimi construite de pana la 30-40 de metri. Sistemele de acest gen sunt bine gandite astfel incat sa ofere siguranta in  exploatare si protectie pe toata durata lucrarilor. Schela metalica este alternativa la metodele improvizate, mult prea periculoase si nesigure pentru lucratori.

Sistemul de schela metalica permite un montaj usor si sigur (gratie accesorilor si sistemelor de imbinare), precum si un demontaj rapid. Prin folosirea unor schele metalice se pot face economii la timpul de montaj ( pana la 30 %). Suprafata shelelor metalice este antiderapanta, fapt ce amplifica nivelul de confort si siguranta al lucratorilor. In plus, schelele metalice pot fi depozitate si transportate, fara probleme, in spatii cu volum redus.

Schela metalica, doar prin Edilrent

Ori de cate ori ai nevoie de echipamente second hand pentru constructii, apeleaza la Edilrent si profita de cel mai mic pret de pe piata. Printre produsele comercializate de Edilrent se numara si o gama completa de schele metalice second hand-gama dedicata tuturor profesionistilor si amatorilor.

Avantaje schela metalica Edilrent

- elemente usor de manipulat si depozitat

- usor de montat si demontat

- podini sigure, aniderapante

- rezistenta la uzura si conditii meteo extreme

-  adaptare optima la diverse forme constructive ale cladirilor

- posibilitate de completare in timp a unor elemente componente

- accesorizari complete

- pret avantajos de achizitionare

Edilrent-Furnizor de echipamente/utilaje second hand

Edilrent isi intampina clientii cu o oferta foarte avantajoasa: echipamente/utilaje second hand, furnizate din Italia si oferite la preturi excelente! Toate produsele comercializate conving nu doar printr-un pret avantajos ci si printr-un randament bun. Chiar daca sunt second-hand ,echipamentele importate de Edilrent indeplinsec cerintele in domeniu, fiind performante si sigure.

Indiferent de lucrarile in care esti implicat, gasesti in stocul firmei utilajele de care ai nevoie, la preturi ideale! Edilrent distribuie utilaje de constructii in toata tara, in cel mai scurt timp posibil. Pentru schela metalica second hand, acceseaza www.edilrent.ro .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>