Echipamente Industriale
February 3, 2015 posted by Lavinia Bilba

Ecotec recomanda pompe centrifugale!

c79fc5ecb6ce3b41b1732bb5468d0b49Compania Ecotec pune la dispozitia celor interesati pompe centrifugale la cele mai avantajoase preturi de pe piata. Aceste pompe centrifugale se numara printre produsele mobile, extrem de utile in diferite aplicatii. Pompele centrifugale reprezinta solutia ta atunci cand vine vorba de gestiunea deseurilor sau activitati de pompare din domeniul industrial si nu numai. Consulta oferta Ecotec si alege inteligent pentru succesul in activitatile desfasurate. Avand o calitate de invidiat si preturi accesibile, aceste pompe centrifugale sunt exact ce ai nevoie.

In situatia in care nu stii ce produs sa alegi, contacteaza echipa de specialisti ai firmei si acestia iti vor putea oferi informatii suplimentare despre fiecare produs in parte, cat si sfaturi si indicatii privind achizitionarea produselor. Pompa centrifugala este una dintre cele mai eficiente si fiabile produse de acest tip de pe piata. Aceste pompe centrifugale sunt confectionate in conformitate cu standardele  de calitate din domeniu, avand garantie de la producator. Pompele centrifugale sunt responsabile cu tranzitarea fluidelor de orice fel de pe piata tehnologiilor. Ecotec colaboreaza cu cei mai importanti producatori din domeniu oferind produse de top, care asigura rezultate pe masura asteptarilor.

Opteaza pentru pompe centrifugale de la Ecotec!

Dintre aceste pompe mobile se numara si pompele centrifugale, fiind ideale pentru aplicatii din domeniul constructiilor, domeniul industrial, dar si activitati din comunitati. Aceste produse sunt dotate cu carucior pentru a facilita manevrarea si transportul echipamentelor de orice fel. Rezistenta sporita contra uzarii mecanice este determinata de semeringurile care etanseaza axul pompelor. Riscul de infundare din cadrul unei activitati este exclus gratie rotorului deschis din dotare, care previne acest fapt. Aceste produse vor asigura o durata mare de functionare, optimizand cheltuielile proceselor industriale specifice. Echipamentele sunt profesionale, fiind rezultatul unor traditii si experiente in proiectarea si construirea acestor pompe. Aceste pompe pot fi utilizate cat mai simplu si rapid, avand un mod silentios de functionare.

Pompele centrifugale vor functiona pe uscat pana la amorsare fara aportul unui alt lichid. Aceste pompe au o aplicabilitate variata in diferite domenii. Pompele centrifugale sunt realizate din materiale rezistente, care asigura durabilitate in timp, fiind prevazute si cu protectie in timpul functionarii. Alege produsul perfect in functie de necesitatile tale si de produsele pe care le transferi. Simplu de manevrat, produsele nu prezinta riscuri mari de defectiune. Contacteaza echipa firmei si aceasta te va ajuta sa alegi ceea ce ai nevoie.

Ecotec – un profesionist de top!

Compania Ecotec ofera solutii tehnice profesioniste in scopul gestionarii eficace a dejectiilor din fermele avicole, precum si din fermele de bovine si suine, solutii care se traduc in principiu prin produse si echipamente fiabile, performante, de la producatori de renume. Aceste sisteme sunt apte sa asigure si costuri reduse pentru activitatile de colectare si imprastiere a acestora. Pe langa pompe centrifugale, vei gasi in cadrul firmei Ecotec si separatoare de dejectii, cisterne pentru transportul si imprastierea acestora, mixere industriale si alte tipuri de pompe. Ecotec este partenerul de care ai nevoie si care iti ofera solutii personalizate, in functie de cerintele si nevoile existente.

Datele de contact ale firmei Ecotec

Adresa firmei: Str. Eschile, nr. 55, Sibiu

Telefon: 0740 163 825

Email: office_ecotec@yahoo.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>