Uncategorized
May 5, 2014 posted by Zorina Constantinescu

EcoQuality Services te ajuta sa protejezi natura!

EcoQuality Services te ajuta sa protejezi natura!

Odata cu trecerea timpului, am inceput sa realizam cat de important este rolul naturii in viata noastra si cum, fara resursele naturale, viata pe Terra ar fi imposibila. Din nefericire, foarte multe dintre activitile umane au un impact negativ asupra resurselor umane insa, in ultimii ani, expertii in domeniu au dezvoltat solutii cat mai eficiente impotriva poluarii. Una dintre cele mai poluate resurse este apa, in mare parte din cauza uleiurilor de diferite tipuri; pentru a proteja aceasta resursa naturala, va trebui sa utilizezi absorbanti ulei. Absorbantii de ulei asigura curatarea apelor contaminate, asadar ne ofera ocazia de a lasa apele utilizate in aceeasi stare in care le-am gasit. In cazul in care ai nevoie de absorbanti de ulei, iti recomandam sa arunci o privire peste produsele oferite de firma EcoQuality Services!

Importanta utilizarii absorbantilor de ulei

Dupa cum am precizat si mai sus, apa este una dintre cele mai importante resurse de pe planeta noastra. Din nefericire, poluarea acesteia duce nu numai la distrugerea apelor ca mediu de viata, ci si la contaminarea apei potabile. Astfel, milioane de specii ce traiesc in mediul marin risca sa dispara odata cu trecerea timpului si, mai mult decat atat, in lipsa apei potabile, viata umana nu va mai fi posibila.

Prin utilizarea absorbantilor de ulei, protejezi atat viitorul naturii, cat si viitorul familiei tale; o apa mai curata va diminua gradul de poluare din regiunea in care traiesti / muncesti si iti va oferi o viata mai sanatoasa. Absorbantii de ulei sunt utilizati in cele mai multe cazuri  in diverse aplicatii industriale, avand un succes garantat cand vine vorba de decontaminarea apelor, dar si a diverselor tipuri de suprafete. Aceste produse pot fi utilizate de companiile ce lucreaza in domeniul industrial, de catre organizatiile ce militeaza pentru protectia naturii, dar si de persoanele care isi doresc sa aiba propria contributie la obtinerea unei planete mai curate.

Absorbantii de ulei EcoQuality Services

Compania EcoQuality Services iti pune la dispozitie o gama vasta de absorbanti de ulei, fiecare model fiind potrivit unui anumit tip de aplicatie. Avantajul absorbantilor de ulei EcoQuality este pretul avantajos, dar si multitudinea de produse disponibile; astfel, indiferent de tipul de absorbant de care ai nevoie, poti apela cu incredere la ajutorul nostru. Absorbantii de ulei EcoQuality Services sunt realizati din materiale superioare din punct de vedere calitativ, pentru a oferi cele mai bune rezultate. In gama noastra de produse, vei putea gasi:

-         Rulouri absorbante – acest tip de absorbanti este utilizat in special pentru desfasurarea pe mare, fiind echipate cu cleme pentru a putea crea un rulou continuu. Odata ce sunt trecute peste apele care au fost contaminate, aceste rulouri vor retine uleiurile, datorita rezistentei crescute la tractiune

-         Lavetele absorbante – fiind destinate tehnologiei de mediu, lavetele absorbante plutesc pe apa si indica nivelul de saturatie in momentul in care absorb uleiuri de pe suprafata apei. Aceste lavete absorbante sunt ideale si pentru retinerea uleiurilor grele.

-         Rolele absorbante – acest tip de absorbanti este utilizat in special in atelierele mecanice deoarece pot fi rupte la dimensiunea dorita; prin urmare, pot fi utilizate in activitatile zilnice intr-o gama variata de medii.

Alege absorbanti ulei EcoQuality Services! Pentru a obtine mai multe informatii, acceseaza site-ul www.eqserv.ro!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>