Uncategorized
June 5, 2014 posted by Zorina Constantinescu

EcoQuality Services iti ofera servicii de decolmatare rezervoare!

EcoQuality Services iti ofera servicii de decolmatare rezervoare!

Riscurile de poluare a mediului inconjurator cresc pe zi ce trece, cu fiecare echipament nou utilizat de oameni, dar si cu fiecare substanta daunatoare ce ne “scapa” printre degete. De aceea, expertii in domeniul protejarii mediului au dezvoltat o gama variata de solutii care sa ne ajute sa mentinem o stare optima a habitatelor naturale si sa diminuam din ce in ce mai mult riscurile de poluare. Aceasta gama de solutii cuprinde o multitudine de activitati, de la instalarea unor diverse echipamente pana la oferirea anumitor servicii, cum ar fi cele de decolmatare rezervoare. In cazul in care vrei sa te asiguri ca rezervorul pe care il utilizezi nu are un impact negativ asupra mediului inconjurator, recomandarea noastra este sa apelezi la serviciile de decolmatare rezervoare oferite de firma EcoQuality Services!

Ce scop au actiunile de decolmatare rezervoare?

Indiferent de substantele stocate in rezervoare sau de dimensiunile acestora, decolmatarea este o cerinta obligatorie. Acest proces trebuie sa aiba loc cat mai frecvent, la intervale de timp regulate, pentru a evita poluarea mediului inconjurator, dar si pentru a obtine o eficienta maxima a substantelor stocate. Procesul de decolmatare rezervoare are loc intr-un timp foarte scurt, pentru a nu interveni pentru o perioada indelungata in procesul de stocare a substantelor.

Ce tipuri de rezervoare pot fi supuse procesului de decolmatare? Ei bine, dupa cum am precizat si mai sus, dimensiunile sau tipul substantei stocate nu sunt aspecte cu un caracter decisiv; in mare, poti apela la serviciile de decolmatare rezervoare indiferent de tipul substantei pe care o ai in stoc: apa, uleiuri, produse petroliere si multe altele. Majoritatea firmelor ce ofera servicii de decolmatare rezervoare se deplaseaza la fata locului, astfel incat nu vei fi nevoit sa asiguri transportul rezervoarelor si sa pierzi atat timp, cat si resurse financiare.

Servicii de decolmatare rezervoare oferite de EcoQuality Services

Compania EcoQuality Services desfasoara opeatiunile de decolmatare rezervoare in conditii optime, utilizand intreaga gama de instrumente si echipamente necesare pentru a obtine cele mai bune rezultate. Astfel, compania noastra iti vine in ajutor pentru a diminua riscul de poluare a mediului ce intervine in cazul domeniului tau de activitate.

Procesul de decolmatare a rezervoarelor se realizeaza manual sau mecanizat, cu utilaje performante, aflate intr-o stare perfecta de functionare. Rezultatele obtinute vor fi cele pe care ti le-ai dorit, procesul de decolmatare avand scopul de a indeparta slamul si materialul aluvionar depus pe interiorul rezervorului. Procesul de decolmatare presupune golirea rezervoarelor; in cazul in care nu detii rezervoare de rezerva, firma EcoQuality Services iti va pune la dispozitie recipiente speciale pentru stocare, ce vor putea fi utilizate in perioada in care se desfasoara lucrarea.

Compania EcoQuality Services le vine in ajutorul tuturor persoanelor ce lupta pentru protejarea mediului inconjurator, oferind o gama completa de servicii de curatare a rezervoarelor petroliere (si nu numai), dar si de colectare, eliminare sau reciclare a deseurilor periculoase. Avand o experienta vasta in domeniu, compania EcoQuality Services respecta in totalitate normele de siguranta impuse in acest domeniu si asigura cele mai bune rezultate, indepartand pericolele la care sunt expusi atat oamenii, cat si mediul care ne inconjoara.

Alege servicii de decolmatare rezervoare oferite de EcoQuality Services! Pentru a obtine mai multe informatii, te asteptam pe www.eqserv.ro!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>