Echipamente Industriale
March 30, 2015 posted by Olivia

Echipamente protectia muncii pentru angajati responsabili!

Echipamente protectia muncii pentru angajati responsabili!

Cu totii stim cat de importanta este siguranta si protectia angajatilor dintr-o companie, dat fiind faptul ca, practic, ei reprezinta motorul care fac aceasta firma sa functioneze sau nu. In acest sens, fiecare angajator are obligatia prin lege, dar si din dorinta de a evita accidente foarte neplacute,  de a-si dota angajatii cu echipamente protectia muncii. Fiecare activitate aduce cu sine un set de riscuri pe care un muncitor trebuie sa si le asume. Fie ca lucrezi in domeniul forestier, in constructie sau in halele de productie unde se folosesc substante periculoase, echipamentele de protectia muncii te vor proteja impotriva riscurilor diverse provenite din exterior.

Prin urmare, daca esti in cautare de echipamente protectia muncii de calitate si care sa fie rezistente, noi iti recomandam compania Catalina. Cu sediul in Arges, aceasta firma pune la dispozitie o gama variata de echipamente de protectia muncii pentru ca fiecare angajat, indiferent de munca pe care o presteaza, sa se simta in siguranta si sa-si poata duce obiectivele la bun sfarsit.

O gama variata de echipamente protectia muncii doar de la Catalina!

Catalina este o companie care se ocupa cu responabilitate de comercializarea de echipamente protectia muncii. Constientizand nevoia de siguranta si protectie a fiecarui angajat in parte, precum si dorinta angajatorului de a-si pastra echipa intr-o forma cat mai buna si de a evita situatiile neplacute, Catalina va pune la dispozitie o gama variata de echipamente protectia muncii care sunt foarte bine confectionate si cu o rezistenta de necontestat. In oferta acestei companii puteti gasi de la costume tip salopeta, combinezoane, veste, halate, pantaloni cu pieptar, pana la haine vatuite si termorezistente, echipamente de protectie auditiva, manusi si incaltaminte de toate tipurile.

Legea privind echipamentele de protectia muncii este foarte stricta in ceea ce priveste obligatiile pe care un angajator le are fata de angajatul sau, dar, de asemenea, aceasta lege precizeaza si responsabilitatile pe care un angajat le are fata de propriul sau echipament de protectie.

In primul rand, muncitorul trebuie sa cunoasca toate caracteristicile si modul corect de utilizare al echipamentului de protectia muncii, sa il poarte in intregime atunci cand executa activitatea in sine si sa il foloseasca doar in scopul in care a fost conceput (fara alte improvizatii si intrebuintari diverse).

In al doilea rand, echipamentul de protectie trebuie sa fie prezentat, periodic, la verficarile de rigoare. De asemeni, daca tu, in calitate de muncitor, observi ca echipamentul si-a pierdut, cu timpul, din caracteristici si nu iti mai poate oferi siguranta de care ai nevoie trebuie neaparat sa soliciti alt echipament de protectie.

Nu uita ca nerespectarea indicatiilor cu privire la ingrijirea si utilizarea echipamentelor de protectie se pedepseste prin lege cu sanctiuni destul de usturatoare.

Achizitioneaza echipamente protectia muncii numai de la furnizori de incredere si nu apela niciodata la produse care ar putea sa inlocuiasca aceste echipamente special create pentru a oferi siguranta si confort. Un echipament a carui intrebuintare nu este aceea de a fi folosit precum echipament de protectie nu iti va putea oferi siguranta de care ai nevoie si fiecare risc in parte va reprezenta o amenintare asupra starii tale de sanatate.

Comanda echipamente protectia muncii de la compania Catalina si convinge-te si tu de calitatea acestor produse atat de necesare pentru buna desfasurare a diverselor activitati mai mult sau mai putin riscante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>