Industria Alimentara
May 13, 2015 posted by Oana Birgaoanu

Echipamente industria alimentara de la Stelas Consulting, calitate germana!

Echipamente industria alimentara de la Stelas Consulting, calitate germana!

Pentru echipamente industria alimentara de top Stelas Consulting este partenerul potrivit. Echipa a pornit de jos, de la statutul de mic restaurant in Bucuresti, si a ajuns sa comercializeze echipamente de prima clasa datorita faptului ca a inteles ca in acest domeniu este nevoie de excelenta, calitate, rezistenta si diversitate inainte de toate.

De unde cumpar echipamente industria alimentara?

 

Este foarte simplu, de la Stelas Consulting! Aceasta companie din Bragadiru exista pe piata din Romania inca din anul 2000 si de atunci importa si comercializeaza numai echipamente industria alimentara de prima calitate.

Tocmai datorita faptului ca la inceput Stelas Consulting a fos doar un mic restaurant in capitala, compania a inteles necesitatea unor echipamente industria alimentara de calitate superioara pentru ca doar astfel si calitatea produsului final oferit clientilor putea sa se ridice la inaltimea asteptarilor acestora.

Toate utilajele sunt performante, sunt destinate profesionistilor si reprezinta o investitie facuta cu cap!

4 categorii de top echipamente industria alimentara

 

Cand vine vorba despre echipamente industria alimentara Stelas Consulting iti ofera, in primul rand, varietate – zeci de oferte dintre cele mai interesante pentru toate necesitatile -, insa nu uita sa puna accent si pe calitate. Tocmai de aceea, Stelas Consulting importa echipamentele pentru industria alimentara din tari precum Germania si Austria, in mare parte, urmate de Italia, Spania si Polonia, in acest mod si calitatea fiindu-ti garantata.

Generoasa oferta Stelas Consulting se imparte in 4 mari categorii:

1. Aparate si utilaje diverse destinate industriei carnii si a mezelurilor. Carnea e un aliment de baza din dieta zilnica a oamenilor, ca atare industria carnii si a mezelurilor este infloritoare si se dezvolta de la an la an. Insa aceasta industrie nu ar putea exista fara aparatele si utilajele necesare care fac ca volumul de munca cat si diversitatea produselor sa-si gaseasca o solutionare rapida si deosebit de eficienta. Stelas Consulting iti pune la dispozitie in aceasta categorie o gama impresionanta de astfel de utilaje si aparate printre care se numara ghilotine, malaxoare, masini de tocat carne, masini de umplut, cuttere, masini de gheata, masini de inghetat, clipsatoare, fierastraie, tumblere, prese de sunci, feliatoare, celule de fierbere si afumare;

2. Linii complete pentru producerea de hamburgheri, dar si produse similare acestei vaste industrii. Stelas Consulting este importator de astfel de linii complete necesare oricarei hamburgherii sau fast food. Calitatea este ireprosabila, rezistenta maxima, iar pretul este unul accesibil;

3. Utilaje de dimensiuni mici si medii destinate bucatariilor si fast food-urilor. Toate echipamentele de care ai nevoie pentru un fast food complet iti sunt puse la dispozitie de catre Stelas Consulting. Nu trebuie decat sa vizitezi magazinul si sa te bucuri de diversitate si preturi de exceptie;

4. Utilaje pentru prepararea fructelor si a legumelor. Utilaje pentru curatare, spalare, taiere, ambalare, balansare si racire, de sortat, de malaxat, de scos cotorul si de curatat, de prelucrare a cartofilor sau masini speciale, de toate gasesti la Stelas Consulting.

Stelas Consulting nu uita sa-ti ofere si consumabilele necesare pentru industria alimentara, consumabile printre care se numara numeroase produse de calitate superioara.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege echipamente industria alimentara de la Stelas Consulting. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Stelas Consulting? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0731-121.171 si 0723-317.670 sau trimite un e-mail pe adresa office@stelas.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>