Uncategorized
January 30, 2015 posted by Silvana Vorovenci

Dovexim-Top 5 avantaje gratare metalice

Dovexim-Top 5 avantaje gratare metalice

Activezi in domeniul industrial si ai nevoie de gratare metalice pentru spatii unde exista pericol de murdarie cu uleiuri si cu grasimi? Cauti gratare metalice zincate termic sau electrolitic, elecroforajate, presate sau natur? Consulta oferta celor de la Dovexim, companie cu o experienta de peste 20 de ani in realizarea unei game largi si diversificate de confectii metalice.

Dovexim iti pune la dispozitie tot ceea ce ai nevoie in materie de gratare metalice. Acestea sunt disponibile in mai multe forme de executie, foarte rezistente si usor de intretinut. Gratarele metalice executate de Dovexim se remarca printr-un design compact, o structura stabila si sigura, dar si printr-o rezistenta maxima la conditii grele de mediu.

Un alt avantaj il reprezinta pretul. Dovexim iti ofera accesul la tarife avantajoase. Echipa Dovexim iti sta la dispozitie si cu servicii de consiliere gratuita  in alegerea corecta a produselor.

De ce sa investesti in solutii costisitoare din punct de vedere financiar, cand poti foarte simplu sa optezi pentru variante ieftine, sigure si in ton cu exigentele tale!

Gratare metalice-Utilizare universala

Intalnite in constructii industriale, in amplasamente publice si private,  gratarele metalice conving prin faptul ca pot fi adaptate oricaror situatii si pot fi montate in cadrul oricaror structuri: platforme, podete, constructii de otel, scari metalice de incendiu, rafturi, banci ,elemente de fatada pentru cladiri, etc.. Pe scurt, gratarele metalice au o utilizare universala.

Ce sunt gratarele metalice?

Gratarele metalice sunt corpuri cu capacitate portanta, de forma plana, cu multe deschideri continue care sunt dispuse in forme regulate. Sunt realizate prin asamblarea benzii de otel, in pozitie verticala si orizontala, intr-o structura stabila prin presare si sudare. Gratarele metalice sunt special concepute ca suprafete plene pe care se poate circula in conditii de maxima siguranta.

Gratare metalice-Avantaje

Chiar daca au la baza o structura simpla, gratarele metalice raspund cu succes tuturor cerintelor in materie de instalare, siguranta, rezistenta, estetica si pret. Iata de ce trebuie sa alegi gratare metalice pentru constructia ta.

1. Au o utilizare universala

2. Gratarele metalice sunt proiectate pentru zone industriale, acolo unde conditiile de lucru sunt dificile si unde poate exista pericol de accidentare.  Gratarele metalice sunt prevazute cu suprafete antiderapante (impiedica alunecarea si permite un trafic sigur) si sunt utilizate in special pentru spatii unde exista pericol de murdarie.

3. De asemenea, gratarele metalice sunt recomandate acolo unde aspectul pardoselii este esential.

4. Gratarele metalice permit o instalare rapida si simpla, dar si o fixare usoara.

5. Mersul pe suprafete  de acest gen este sigur si comod.

Dovexim-Furnizor de gratare metalice

Daca vrei sa ai garantia unor gratare metalice rezistente si estetice, apeleaza la Dovexim. Compania oradeana iti poate pune la dispozitie gratare metalice cu rezistenta mare la uzura, umiditate si socuri. Constructia cu goluri de diverse marimi este extrem de rezistenta deoarece tensiunea exercitata asupra suprafetei este transmisa in mai multe puncte, micsorand impactul.

Prin constructia lor, gratarele metalice Dovexim permit trecerea apei, aerului si luminii. Mai mult, acestea sunt rezistente la temperaturi ridicate dar si la actiunea razelor UV.

Produsele noastre sunt ideale pentru traficul greu, pentru scari metalice de incendiu, rafturi, garduri si porti, capace rigole, parasolare, etc.

Pentru a comanda gratare metalice Dovexim, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-nr.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>