Echipamente Industriale
September 10, 2014 posted by Lavinia Bilba

Dovexim recomanda trepte metalice!

trepte metaliceEsti in cautarea unor trepte metalice de cea mai buna calitate? Dovexim este locul ideal pentru tine. Indeplinind cerintele clientilor, compania ofera produse finite care se vor ridica la cele mai inalte standarde de calitate. Dovexim executa trepte metalice rezistente la conditii variate si intemperii, confectionate in raport de cerintele fiecarui client si de mediul in care vor fi amplasate. Pentru acele spatii in care construirea unor scari din beton nu este posibila, opteaza cu incredere pentru treptele metalice de la Dovexim.

Treptele metalice vor avea dimensiunile cerute de client, se vor monta rapid si vor fi executate in cel mai scurt timp posibil. Pentru comenzi indeplinite cu succes, echipa Dovexim este experimentata si pregatita, iar in plus, ea detine materialele si echipamentele necesare. Punand accent pe calitate si excelenta, Dovexim creeaza produse finite care sa multumeasca pe deplin clientii. Treptele metalice de la Dovexim pot fi utilizate deopotriva atat in spatiul industrial, cat si in cel civil, caracterizandu-se prin stabilitate si siguranta. Calitatea acestor produse este datorata echipamentelor de ultimul tip, materialelor de calitate si celor mai noi tehnologii.

De ce trepte metalice?

In primul rand, intrucat confera o rezistenta la diferite actiuni mecanice, intemperii, fiind recomandate cu precadere in domeniul industrial. Apoi, aceste produse pot fi executate in mai multe forme si dimensiuni in functie de spatiul in care vor si amplasate si de cerintele clientilor. Cu cat mediul in care sunt amplasate este mai agresiv, cu atat modul de constructie este mai rezistent. Principalele avantaje ale acestor trepte metalice sunt rezistenta la diferite actiuni si constructia robusta. In plus, produsele ofera garantia unei stabilitati si sigurante in mediul in care sunt amplasate. Produsele de acest fel sunt usor de intretinut si extrem de rezistente. Nu exista model sau dimensiune pe care echipa Dovexim sa nu il poata executa cu ajutorul materialelor de care dispune si a tehnologiei de ultima generatie.

Treptele metalice se pot monta la diferite distante una de cealalta, in raport cu aplicatia si cu siguranta pe care trebuie sa o ofere in utilizare. Comercializate la preturi foarte avantajoase, scarile metalice pot fi realizate din gratare P si SP, zincate electrolitic, electroforjate, termic, cu antiderapant sau fara antiderapant. Pentru a putea alege cele mai bune produse si cele mai bune variante de constructie, personalul firmei iti poate oferi consultanta specializata gratuita oricand ai nevoie.

Opteaza pentru Dovexim!

Firma Dovexim executa o varietate de confectii metalice atat pentru persoane fizice, cat si juridice la preturi convenabile. Cei care locuiesc in Oradea vor avea parte de specialisti care executa cu atentie si pricepere confectii metalice de serie mica si mijlocie in functie de exigente. Gasesti in cadrul companiei suduri in puncte, carucioare de panificatie, plase cu ochiuri de sarma, gratare metalice si alte produse asemanatoare. Experienta echipei, profesionalismul, promptitudinea si seriozitatea cu care este tratata fiecare colaborare recomanda compania Dovexim ca fiind cea mai buna alegere.  Comanda trepte metalice rezistente de la Dovexim pentru constructia robusta si durabilitatea in timp care caracterizeaza aceste produse.

 

Datele de contact ale firmei Dovexim

Adresa firmei: Str. Calea Clujului, Nr. 202/A, Oradea

Telefon: 0259 417 034

Email: dovexim@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>