Echipamente Industriale
February 1, 2015 posted by Lavinia Bilba

Dovexim iti recomanda gratare metalice!

trepte metaliceEsti in cautare de gratare metalice pentru diferite aplicatii industriale? Dovexim ofera atat persoanelor fizice, cat si celor juridice gratare metalice pentru diferite spatii si necesitati. Comenzile tale sunt indeplinite in cel mai scurt timp posibil, astfel incat vei putea incepe lucrarile in spatiile respective. Modelele tehnologice si echipamentele utilizate asigura o rezistenta superioara pentru conditii grele de lucru. Cu ajutorul expertilor Dovexim vei putea beneficia de produse finite de top pentru conditii grele de lucru. In plus, acestia vor putea oferi si consultanta de specialitate privind avantajele si utilizarea unor astfel de produse.

Produsele Dovexim vor fi realizate in conformitate cu cerintele si standardele beneficiarului. Gratarele metalice si solutiile oferite sunt personalizate in raport cu cerintele clientilor si mediul in care se doreste a fi amplasate. Gratarele metalice vor putea fi confectionate la diferite dimensiuni si modele in functie de preferintele si necesitatile tale. Dovexim foloseste materiale in conformitate cu normele in vigoare si rezistente pentru siguranta obiectelor respective. Daca ai nevoie de acest tip de produse apeleaza la echipa Dovexim si nu vei regreta alegerea facuta.

De ce sa optezi pentru gratare metalice?

In primul rand, acestea sunt realizate in mai multe forme de executie, fiind rezistente si usor de intretinut. Gratarele metalice sunt apte sa acopere toate necesitatile clientilor si sunt confectionate din materiale de prima mana, agrementate. Ele se realizeaza prin intermediul unor tehnologii noi cu diferite intrebuintari. Acest tip de produse pot fi zincate electrolitic sau termic, presate sau natur (nezincate, negre), cat si electroforjate in functie de mediul in care vor fi utilizate si de necesitatile clientilor. Produsele de acest fel vor putea fi folosite ca si pasarele pietonale avand de la doua pana la 4 benzi pe sens si utilizate pentru trafic greu, in industrie, pentru scari metalice de incendiu, rafturi, podele sau platforme, porti si garduri, cat si banci, capace rigole, parasolare si alte tipuri de astfel de produse.

Un alt avantaj al acestor produse este rezistenta conferita de constructia cu goluri in asa fel incat tensiunea execitata se transmite in mai multe puncte, diminuand impactul. Produsele se caracterizeaza printr-un design compact, o structura stabila si sigura, oferind si solutii tehnice si arhitecturale noi. Acest tip de produse permit trecerea apei, luminii si aerului, avand si avantajul de a se monta foarte simplu. Costurile reduse ale acestor gratare metalice completeaza linia de avantaje. Gratie structurii acestor produse, gratarele metalice ofera posibilitatea de a sustine chiar si sarcini foarte mari.

Despre Dovexim – confectii metalice pe calapodul tau!

Dovexim, infiintata in Oradea este o companie de renume care ofera confectii metalice standard, cat si personalizate in functie de cerintele fiecaruia. Prin produsele de calitate oferite, materialele de prima mana si personalul calificat, Dovexim a devenit unul dintre cei mai importanti furnizori de confectii metalice de serie mica sau mijlocie. Solicitarile sunt tratate cu profesionalism si promptitudine de fiecare data, iar satisfactia clientilor este garantata. Comanda oricand doresti gratare metalice de la Dovexim sau afla mai multe detalii despre produse de pe site-ul firmei sau de la reprezentanti.

Datele de contact ale firmei Dovexim

Adresa firmei: Str. Calea Clujului, Nr. 202/A, Oradea

Telefon: 0259 417 034

Email: dovexim@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>