Industria Constructiilor
October 26, 2014 posted by Oana Birgaoanu

Dovexim iti ofera trepte metalice de calitate!

Dovexim iti ofera trepte metalice de calitate!

Trepte metalice de calitate superioara iti sunt oferite de catre firma Dovexim din Oradea. Daca esti in cautarea unui producator de trepte metalice, nu ezita nici o clipa si apeleaza cu incredere la produsele realizate si comercializate de catre firma Dovexim. Produsele acesteia sunt realizate la standarde inalte de calitate si rezistenta, iar impreuna cu Dovexim vei reusi sa urci treapta cu treapta si sa ajungi acolo unde iti doresti!

Trepte metalice – ce sunt acestea?

 

Treptele metalice sunt proiectate si realizate de catre firma Dovexim pentru utilizarea lor in medii de lucru ostile sau acolo unde nu este posibila realizarea treptelor de beton sau din alte materiale.

Treptele metalice sunt elemente de constructie ale unei cladiri, de regula industriale, cu ajutorul carora se poate asigura legatura dintre doua medii de lucru. Sunt proiectate si realizate sa reziste in medii ostile si sa reziste chiar si la sarcini mari, fara ca acest lucru sa le afecteze integritatea structurala.

Trepte metalice – de ce trebuie sa alegi acest gen de trepte

 

Treptele metalice sunt confectionate din materiale de calitate superioara pentru a fi deosebit de rezistente in medii care pot coroda metalul. Modalitatea de realizare a treptelor metalice asigura si o montare a acestora in spatiul destinat scarilor, foarte rapida si usoara.

Firma Dovexim comercializeaza trepte metalice in mai multe dimensiuni, deci iti poti alege exact dimensiunea pe care o doresti si de care ai nevoie. Aceste trepte metalice se pot monta la distante diferite una de cealalta in functie de conditiile de siguranta pe care trebuie sa le asigure.

Un alt aspect care trebuie sa il iei in seama este mediul in care vor fi montate treptele metalice. Daca mediul este agresiv, in sensul ca exista factori care pot deteriora integritatea structurala a acestor trepte, ele sunt facute din materiale care rezista la factorii agresivi, adica nu vor fi afectate de coroziune si deteriorare.

Treptele metalice oferite de catre firma Dovexim sunt confectionate din materiale metalice care pot fi zincate termic, electrolitic sau electroforjate. Aceste trepte pot fi realizate avand profil antiderapant sau fara, tu poti sa alegi ce model doresti in functie de mediul unde vor fi instalate si conditiile de utilizare specifice activitatii tale.

Treptele metalice de la Dovexim din Oradea sunt deosebit de rezistente, la baza lor stand materiale de calitate superioara ce le asigura o constructie robusta, fapt care genereaza o stabilitate si siguranta in exploatare deosebit de buna.

Daca iti doresti sa achizitionezi trepte metalice realizate la standarde inalte de calitate nu ezita si apeleaza cu incredere la produsele comercializate de catre firma Dovexim din Oradea. Treptele metalice de la Dovexim indeplinesc toate standardele de calitate si siguranta, fiind proiectate si fabricate sa reziste si sa ofere siguranta si in cele mai agresive medii de lucru.

Nu mai sta pe ganduri si apeleaza la specialistii firmei Dovexim si vei reusi sa achizitionezi treptele metalice de care ai nevoie. Colaborarea ta cu firma Dovexim din Oradea nu poate fi decat una benefica, aceasta firma iti ofera produsele la un raport calitate pret mai mult decat avantajos pentru tine.

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege trepte metalice de la Dovexim. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Dovexim? Pentru detalii, suna la numarul 0259-417.034 si 0722-365.102 sau trimite un e-mail pe adresa dovexim@gmail.com.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>