Uncategorized
September 23, 2014 posted by Lavinia Bilba

Diren Exim se ocupa de colectare deseuri!

88fdb29b8ed31e2de2cb46e1b71a0c72Una dintre cele mai importante probleme este colectarea si reciclarea deseurilor pentru a le valorifica si in acest mod se va proteja mediul inconjurator. Diren Exim ofera servicii de colectare deseuri in Cluj Napoca atat la puncte stabilite, cat si la sediul clientului in anumite conditii. Echipa firmei Diren Exim ofera servicii ireprosabile, in conformitate cu normativele legislative aflate in vigoare in acest domeniu. Pentru colectare deseuri industriale de la sediul clientului, acestea trebuie sa fie in cantitati care depasesc 200 kg. Selectarea lor se face dupa categoria din care fac parte, iar apoi dupa culoare si material.

Colecteaza deseurile intr-un mod eficient si sigur cu Diren Exim. Compania clujeana Diren Exim este o societate experimentata si competenta ce activeaza in acest domeniu. Serviciile sunt destinate atat persoanelor fizice, cat si celor juridice, iar produsele se colecteaza in conditii excelente de igiena si siguranta. Echipa firmei este flexibila si tine cont intotdeauna de cerintele si necesitatile fiecarui client in parte. Aceasta este calificata si bine pregatita in domeniu, respectand intotdeauna cu strictete reglementarile legale in domeniu.

De ce colectare deseuri de la Diren Exim?

In primul rand, deoarece Diren Exim este o companie profesionista si experimentata in domeniu care acorda o atentie deosebita fiecarei operatiuni desfasurate. In plus, societatea clujeana este autorizata de Ministerul Mediului pentru serviciile de colectare si valorificare deseuri pe care le ofera. Fie ca este vorba de ambalaje, folie, carton, reviste, ziare, PET-uri, deseuri de mase plastice, deseuri feroase si neferoase, deseuri electrocasnice si electronice, maculatura, ziare, reviste, acumulatori uzati si alte produse, Diren Exim recicleaza orice produs. Procedeul de colectare al deseurilor de la persoane fizice rezida in cantarirea marfii in functie de sortimentul fiecareia, ulterior se va intocmi o adeverinta in doua exemplare cu datele de identificare ale vanzatorului, cantitatile de deseuri preluate, valorile, pretul si suma finala. Adeverinta va fi semnata pentru conformitate de ambele parti.

Compania incheie contracte de colectare cu companii care produc deseuri reciclabile sau cele care introduc deseuri de ambalaje pe piata pentru reciclarea si valorificarea lor. Societatea Diren Exim este autorizata sa efectueaze servicii de vanzare, valorificare si reciclare a unei varietati de deseuri. Este foarte important ca deseurile sa fie reciclate si colectate in conformitate cu normativele legislative, pentru sanatatea populatiei si protejarea mediului inconjurator. Impactul acestora asupra mediului inconjurator este unul negativ si ingrijorator, de aceea se recomanda sa iei legatura cu specialistii companiei Diren Exim pentru a afla totul despre reciclare.

Apeleaza la Diren Exim!

Indiferent de tipul deseurilor, serviciile oferite de Diren Exim sunt dintre cele mai profesioniste. Colectarea deseurilor reciclabile este efectuata pe sortimente si culori pentru ca ulterior sa fie valorificate prin respectarea standardelor aflate in vigoare in acest segment. Diren Exim este autorizata de lege sa desfasoare aceste activitati si are in dotare echipamente eficiente, performante si de inalta capacitate. Pentru un mediu curat si sanatos apeleaza la echipa firmei Diren Exim. Pe langa servicii personalizate, Diren Exim ofera consultanta specializata si preturi convenabile. Beneficiaza de serviciile de colectare deseuri de la Diren Exim pentru a lasa generatiilor de maine o lume mai curata si mai responsabila.

 

Datele de contact ale firmei Diren Exim

Adresa firmei: Str. Padurii, Nr. 2/14, Cluj Napoca

Telefon: 0264 484 633

Email: office@diren-reciclare.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>