Instalatii
November 20, 2014 posted by Oana Birgaoanu

Deumidificatoare. 2 categorii de top de la Sigma Tools

Deumidificatoare. 2 categorii de top de la Sigma Tools

Ai nevoie de deumidificatoare profesionale pentru a scapa in mod eficient, rapid si ieftin de umezeala in exces? Intra online pe magazinul Sigma Tools si alege-ti unul din modelele pe care aceasta companie ti le propune. Toate deumidificatoarele Sigma Tools sunt de calitate superioara, apartin unor marci consacrate in domeniu ca Master sau Trotec, si iti sunt oferite la preturi mai mult decat atractive.

Profita de toate reducerile de preturi din magazinul Sigma Tools si achizitioneaza-ti deumidificatorul adaptat nevoilor tale!

Ce sunt aceste deumidificatoare?

 

Deumidificatoarele sunt acele echipamente pe care le poti folosi cu succes oriunde umiditatea din interior este prea mare si iti da batai de cap. Acestea te vor ajuta sa mentii un aer uscat, curat, lipsit de mucegai sau rugina. Volumul mare de circulatie a aerului cald face ca deumidificatoarele sa-si gaseasca intrebuintarea in diverse aplicatii.

Unde se utilizeaza deumidificatoarele? In cladiri industriale, beciuri si garaje, sedii de birouri si biblioteci, dressing-uri, camere destinate calculatoarelor, arhive, librarii, uscatorii de rufe, spalatorii, in constructii, in bai, piscine, case de vacanta, si pentru montarea gresiei si a faiantei, zugravire si uscarea spatiilor recent renovate.

Avantaje deumidificatoare

 

Deumidificatoarele au urmatoarele avantaje:

- previn aparitia petelor, a mucegaiului si ruginii;

- reduc la minim timpul necesar pentru eliminarea umezelii din anumite incaperi;

- cladiri noi sau cladiri vechi, ambele categorii beneficiaza de aceste deumidificatoare care le ajuta sa se usuce mult mai repede si mai bine;

- ajuta si la scaderea cerintelor in ceea ce priveste necesitatea de incalzire a unei cladiri;

- te ajuta sa reduci cheltuielile cand vine vorba de depozitare si intretinere;

- diferentele de umiditate resimtite intre anotimpuri sunt perfect regularizate cu ajutorul deumidificatoarelor;

- sunt mobile;

- au randament mare;

- sunt destinate aplicatiilor grele;

- au un design ergonomic, ceea ce le face usor de transportat si de utilizat;

- consumul electric este redus;

- au functia de dezghetare automata in caz de nevoie;

- sunt dotate cu contor orar;

- imbunatatesc climatul de lucru.

Deumidificatoare de la Sigma Tools

 

Sigma Tools are pentru tine 2 categorii mari de deumidificatoare in functie de preferintele, necesitatile si bugetul tau:

1. Deumidificatoare profesionale. In aceasta categorie, Sigma Tools iti propune mai multe modele apartinand celebrei marci Master, marca renumita in toata lumea pentru calitatea si rezistenta produselor pe care le realizeaza. Profita si tu de toate reducerile de pret pe care le are Sigma Tools pentru toate modelele din aceasta categorie dedicata profesionistilor! Toate deumidificatoarele Master sunt aparate mobile, iar destinatia lor este una industriala. Pentru ca aceste deumidificatoare sa functioneze la parametrii maximi, trebuie sa iei in calcul si volumul incaperii pentru care sunt destinate.

2. Deumidificatoare semiprofesionale. Modelele propuse de Sigma Tools sunt de exceptie, calitatea este evidenta, rezistenta este maxima, durata de viata la fel, iar designul este unul cu bun gust. Apartin celebrelor marci Master si Trotec. Si in aceasta categorie gasesti numeroase reduceri, asa incat sa poti beneficia si de avantajul pretului pe langa celelalte beneficii ale deumidificatoarelor comercializate de Sigma Tools.

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege deumidificatoare de la Sigma Tools. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Sigma Tools? Pentru detalii, suna la numarul 0722-548.518 si 0747-662.953 sau trimite un e-mail pe adresa office@sigmatools.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>