Uncategorized
July 20, 2015 posted by Bianca Hau

Despre gama de usi de garaj industriale

Garaje mici, mari pentru casa, bloc, sau chiar cele industriale, toate au nevoie de usi pentru a putea permite sau nu accesul in interiorul acestora. Eurokapu Ellady este aici pentru a va oferi atat usi de garaj industriale cat si pentru uz casnic(sa le zicem asa), astfel incat fie ca vorbim de autoturismul dumneavoastra sau de un parc auto de camioane, echipamente agricole sau utilaje, acestea sa fie in siguranta si ferite de intemperii.

Daca la usile de garaj pentru case conditia principala a acestora era un spatiu redus al instalatiei de actionare si un pret accesibil, la gama de usi de garaj industriale lucrurile stau unpic mai diferit. Mai exact aici apar cateva aspecte noi, cum ar fi rezistenta la uzura de functionare indelungata, rapiditatea de actionare, precum si rezistenta propriu-zisa a materialului, deoarece suprafata usilor este chiar si de pana la 10 – 15 ori mai mare decat la un garaj normal de casa.

Fiabilitatea unor usi de garaj industriale

Rezistenta la uzura creata de lunga perioada de functionare este esentiala atunci cand vorbim despre usi de garaj industriale. Aceasta deoarece in cazul unui parc auto, usa unui astfel de garaj este solicitata in mod intens. Pentru a putea face fata unei astfel de solicitari, atat materialele utilizate pentru a crea usa, cat si pentru mecanismul de actionare trebuie sa respecte cele mai inalte standarde de calitate.

Dupa cum se stie, aceste usi de garaj industriale sunt compuse din segmente ce pot fi comparate cu elementele unei curele de ceas metalica. Acestea se imbina cu balamale puternice facand astfel ca intreaga structura sa ofere o buna rezistenta la impacturi. Aceste segmente sunt construite din aluminiu si aliaje de o duritate cat mai buna, dar totodata, acestea pot contine si ferestre sau chiar si usi de acces pentru oameni. In acest mod nu mai este nevoie de actionarea unei usi de garaj industriale doar pentru a permite accesul unei persoane.

Rapiditatea de actionare a unei usi de garaj industriale este esentiala. Pentru a da un exemplu concret, vom discuta de usile garajelor sectiilor de pompieri. Este lesne de inteles ca in cazul unui incendiu, fiecare minut conteaza. Tocmai din acest motiv, sistemul de actionare al acestor usi de garaj industriale este conceput ca in termen de cateva zeci de secunde, ele sa poata permite iesirea fara probleme a utilitarei. Aceste performante sunt obtinute prin sistemele de actionare duble in sincron, dar si a sistemului de alimentare in caz de urgenta, care permite functionarea usii chiar si in cazul absentei curentului electric.

Materiale de ultima generatie pentru usi de garaj industriale de cea mai buna calitate

Ei bine, desi este la final, aceasta este foarte importanta. Vorbim de rezistenta materialelor propriu-zise. Eurokapu Ellady foloseste materiale de cea mai buna calitate indiferent ca este vorba de usi de garaj industriale sau de cea a garajului dumneavoastra. Duraluminiu, profile otel sau aliaje hibride cu ranforsari sunt doar cateva metode prin care ne asiguram ca usile noastre pot rezista oricarei tentative de efractie, dar si a intemperiilor. Pentru a afla mai multe despre oferta noastra, va invitam pe siteul nostru www.eurokapuellady.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>