Uncategorized
July 31, 2015 posted by Bianca Hau

Despre gama de gratare metalice

Despre gama de gratare metalice

Va invitam la… gratare! Ei bine, nu ne referim mici si bere, echipa de la Dovexim din Oradea este lider in productia de produse metalice printre care se afla si gama de gratare metalice. Acestea nu sunt utilizabile pentru a pune micii si bucatile de fleica sa se faca, desi suntem siguri ca inventivitatea romanilor ar putea duce si la astfel de utilizari. Insa, deoarece majoritatea dintre dumneavoastra nu prea este familiarizata cu acest tip de gratare metalice va vom detalia pe scurt utilizarile si mai ales tipurile de gratare metalice pe care noi le oferim clientilor nostri. Asadar, sa incepem.

Gratare metalice industriale

Gama de gratare metalice petnru platforme este poate cea mai uzuala categorie. Acestea sunt folosite in interiorul halelor industriale si a untitatilor de productie. Aceste gratare metalice au o constructie aparte, practic ele sunt create cu ajutorul unor lemele metalice intersectate. Acest gen de constructie ofera o mai buna rezistenta la greutate, permitand unei persoane sa mearga fara probleme. De asemenea, gradul de rigiditate este mult mai bun fata de alte solutii de acest gen.

Gama de gratare metalice extrudate sunt create printr-un proces denumit extrudare, de unde le si vine numele. Acestea sunt foarte folosite la constructia scarilor de incendiu, dar si pentru platformele industriale. Ca si in cazul tuturor celorlalte tipuri de gratare metalice si acestea ofera o foarte buna rezitenta la greutate dar si o fiabilitate extinsa.

Gratare metalice presate

In general gama generala de gratare metalice este impartita in doua mari categorii, cele realizate la cald si cele presate, construite la rece. A doua categorie este si ea foarte utilizata, iar datorita procesului mult mai simplu de constructie, implica si costuri reduse in ceea ce priveste construirea unor elemente pentru scari sau pasarele.

Deoarece siguranta este un criteriu extrem de important, pentru aceste gratare metalice oferim o gama variata de sisteme de prindere. Fie ca vorbim de fixari cu suruburi si piulite speciale sau prindere pe carlig cu prindere in peretele de rezistenta, toate aceste accesorii de prindere sunt esentiale pentru rezistenta structurii realizata cu gratare metalice.

Tot in capitolul sigurantei pentru aceste gratare metalice trebuie sa tineti cont ca acestea trebuiesc dimensionate in funtie de lungimea si latimea maxima suportata de catre platbandurile din care sunt construite aceste gratare metalice. Acestea sunt de diferite grosimi, fiind capabile sa suporte anumite sarcini. Nerespectarea acestor lucruri poate duce la suprasolicitarea structurii din gratare metalice favorizandu-se astfel aparitia unor incidente nedorite.Tocmai de aceea, echipa de specialisti Dovexim este oricand pregatita sa va ofere consiliere profesionala in dezvoltarea de solutii perfecte pentru companii si centre industriale.

Pe langa gama de gratare metalice, va mai oferim i alte produse metalurgice, cum ar fi garduri industriale i de imprejmuiri, carucioare pentru transportul produselor alimentare dar si din industria textila precum si alte produse. De asemenea, producem la comanda confectii din metal dupa indicatiile si nevoile clientului.

Asadar, Dovexim este locul perfect pentru orice companie care are nevoie de profesionalism, promptitudine dar si seriozitate deplina. Va asteptam pe siteul nostru, www.dovexim.ro pentru a ne cunoaste mai bine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>