Echipamente Industriale
January 4, 2016 posted by Bianca Hau

Despre alegerea unui set chei

Despre alegerea unui set chei

Stiti care e cea mai mare problema a celor care mesteresc la ceva? Gasirea unei chei potrivite. Spunem asta pentru ca stim prea bine faptul ca un adevarat profesionist isi are propriul set chei care sa contina de la cea mai mica, pana la cea mai mare cheie. Suntem Bendkopp, furnizor de solutii complete pentru ansamblari, fixari, dar si scule, unelte si alte produse si echipamente necesare in diferite tipuri de instalatii si aplicatii.

De ce este bine sa detii un set chei complet

Alegerea unui set chei este unori o alegere ce tine de practicalitate dar si de ceea ce doriti sa faceti. Este simplu sa cumperi vreo 20 de chei, insa cu siguranta nu vei avea parte de o trusa de scule completa, ci doar bucati. Evident, exista foarte multe tipuri de chei, tubulare, normale, cu cricket, interschimbabile, etc. Fiecare tip de set chei isi are domeniile sale de utilizare, asa cum sigur veti dori ca pentru a lucra in instalatiile electrice veti avea nevoie de un set chei izolat electric, la fel si pentru a mesteri la o masina, veti avea nevoie de niste chei solide si concepute pentru domeniunl auto.

Exista o diferenta majora dintre un set chei ieftin si unul profesional. Stim bine ca exista tot felul de astfel de seturi, unele la preturi foarte scazute, insa, care odata puse la lucru pot ceda oricand. Cheile de buna calitate sunt realizate din otel de inalta duritate dar si aditivat cu Magneziu, si alte substante ce ofera o duritate mult mai buna materialului.

Un set chei complet trebuie sa contina atat uneltele propriu-zise dar si accesoriile necesare. Printre accesoriile ce trebuie sa se regaseasca se enumera suportii detasabili ai cutiei pentru a permite plasarea intregului grup de chei acolo unde este nevoie de el, fara a mai cara intreaga cutie, accesoriile de cricket (daca vorbim despre un set chei cu cricket) dar si adaptoarele aferente.

Un set chei fara adaptoare este unul incomplet sau destinat uzului non-profesional. Se cunoaste foarte bine ca exista situatii in care suruburile sunt amplasate in locatii si pozitii imposibile, insa cu setul de accesorii potrivite, si, bineinteles si cheile potrivite, veti reusi sa ajungeti chiar si la acele suruburi cu usurinta.

Cate un set chei pentru fiecare profesionist, de la mic, la mare

Exista doua tipuri de clienti din punctul nostru de vedere. Cei care mesteresc des pe la masina sau prin casa, si cei ce isi castiga painea (sa zicem intr-o modalitate mai non-formala) cu ajutorul unui set chei si cu alte scule. Insa, in ambele categorii de clienti exista persoane care vor ceea ce este cel mai bun.

Asadar, fie ca aveti nevoie de un set chei auto, constructii, sau universal, este cel mai bine sa alegeti sculele unpic mai scumpe deoarece cu acestea veti reusi sa finalizati un proiect. Pentru a afla toate informatiile despre produsele oferite de catre Bendkopp, va invitam pe siteul www.bendkopp.ro locul de unde veti gasi toate informatiile dar si o oferta completa de seturi de chei si scule, manuale sau electrice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>