Uncategorized
August 13, 2014 posted by Zorina Constantinescu

Debitare cu plasma: servicii de calitate, doar cu Telemarc!

Debitare cu plasma: servicii de calitate, doar cu Telemarc!

Prelucrarea materialelor poate fi un proces destul de dificil, chiar si in cazul in care ai la dispozitie cele mai noi tehnologii si cele mai eficiente echipamente. In momentul in care iti doresti sa prelucrezi materiale precum metalul, ai nevoie de o mana experta si de procedurile potrivite. Ce faci cand esti nevoit sa debitezi cantitati mari de metale si nu stii care sunt cele mai eficiente solutii prin care poti obtine produsele dorite? Ei bine, una dintre cele mai eficiente proceduri prin care poti obtine metale perfect taiate este debitarea cu plasma. In cazul in care te afli in cautarea unui expert care sa iti ofere servicii de debitare cu plasma si nu stii cine te-ar putea ajuta sa obtii cele mai bune rezultate, iti recomandam sa arunci o privire peste gama vasta de oferte disponibile in cadrul firmei Telemarc!

Care sunt avantajele de care beneficiezi in momentul in care alegi procedeul de debitare cu plasma pentru a taia diverse metale (si nu numai)?

Debitarea cu plasma este una dintre cele mai eficiente metode de obtinere a unor metale perfect taiate, aceasta operatiune fiind intr-o continua dezvoltare, inca din anii 1950, cand a fost utilizata pentru prima data. Debitarea cu jet de plasma este una dintre cele mai cunoscute metode, oferindu-ti o gama vasta de avantaje in momentul utilizarii:

-          Inainte de toate, debitarea cu plasma este adecvata atat otelurilor, cat si altor materiale conductoare de electricitate. Astfel, aceasta varianta de debitare este mai eficienta decat cea a debitarii cu flacara de oxigen.

-          Debitarea cu plasma asigura o eficienta extraordinara a taierii, atat pentru tablele groase inalt aliate, cat si pentru table de aluminiu de pana la 160 de mm.

-          Debitarea cu plasma prezinta avantajul vitezelor mari de taiere, ce pot atinge chiar si 9 mm pe minut, fara a necesita preincalzire.

-          Costurile de taiere scad in momentul in care grosimea metalului ce urmeaza a fi debitat este mai mare.

Un alt avantaj al debitarii cu plasma este utilizarea unor echipamente eficiente, existente in mai multe modele, in functie de caracteristicile metalului ce urmeaza a fi debitat. In cele mai multe cazuri, echipamentele de debitare cu plasma sunt compuse din sursa de curent, pistoletul de plasma, masa de lucru, sursa de gaz si sistemul de absorbtie gaze.

Serviciile de debitare cu plasma oferite de Telemarc: promptitudine, eficienta, rezultate excelente obtinute intr-un timp scurt, la cele mai mici preturi!

Telemarc asigura servicii de debitare cu plasma de calitate, oferindu-ti cele mai bune rezultate! In momentul in care apelezi la ajutorul companiei noastre, vei beneficia de aparate superioare din punct de vedere calitativ, de o precizie excelenta a lucrarii, dar si de o mana de lucru puternica.

Compania Telemarc iti ofera atat servicii de calitate, cat si preturi extrem de avantajoase. Mai mult decat atat, specialistii firmei Telemarc iti stau mereu la dispozitie, pentru a-ti oferi atat sfaturi, cat si solutii ideale proiectului tau. Cu Telemarc, obtii cele mai bune rezultate, fara a-ti pune in pericol proiectul sau angajatii!

Alege serviciile de debitare cu plasma puse la dispozitie de Telemarc! Pentru a obtine mai multe informatii sau pentru a ne solicita ajutorul, te asteptam in cadrul platformei web a companiei: www.telemarc.ro!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>