Instalatii
December 17, 2014 posted by Oana Birgaoanu

Debitare cu plasma profesionala de la Telemarc

Debitare cu plasma profesionala de la Telemarc

Debitare cu plasma iti este oferita de catre Telemarc din Arad la preturi fara concurenta si la standarde de calitate ireprosabile. Daca cauti si tu o firma care sa ofere servicii de debitare cu plasma nu mai sta pe ganduri si apeleaza la intreaga echipa Telemarc. Cu ajutorul profesionistilor si tehnologiei detinute de aceasta firma problemele tale vor fi rezolvate in cel mai scurt timp cu un deosebit profesionalism.

Debitare cu plasma – ce reprezinta aceasta tehnologie inovativa?

 

Plasma este o stare a materiei, fiind o substanta asemanatoare celei gazoase, adica este un amalgam de electroni, ioni pozitivi si particule neutre. Taierea cu ajutorul plasmei a profilelor metalice este un proces folosit pentru a taia otel sau alte metale ce pot avea grosimi diferite.

In procesul de taiere, un gaz inert este suflat cu viteza dintr-un ajutaj, iar in acelasi timp un arc electric este realizat prin gazul ce iese din duza la suprafata de taiere, transformand o parte din gaz in plasma. Plasma astfel creata are o temperatura suficienta pentru a topi metalul ce trebuie taiat si se deplaseaza rapid pentru a sufla metal topit departe de zona de taiere.

Debitare cu plasma in zilele noastre se realizeaza cu masini CNC ce sunt actionate cu surse de tensiune dubla de ordinul a 100-400A, dar exista si masini mai putin puternice pentru aplicatii usoare sau de mana.

Debitarea cu ajutorul plasmei fata de debitarea cu ajutorul flacarii de oxigen este folosita nu numai in cazul otelurilor la care temperatura de topire este mai redusa decat a materialului de prelucrat, ci la toate materialele care sunt conductoare de electricitate. Aceasta tehnologie este aplicata la debitarea tablelor groase inalt aliate, dar si la taierea tablei de aluminiu de pana la 160 mm grosime. Debitarea cu plasma este caracterizata de viteza mare de taiere, energia dezvoltata de plasma este net superioara fata de taierea oxi-gaz, intr-un timp scurt.

Debitare cu plasma – avantajele folosirii acestei tehnologii

 

Marele avantaj al acestui proces de taiere modern denumit debitare cu plasma este un raport deosebit de avantajos pret-calitate. Fiind o tehnologie moderna, debitarea cu ajutorul plasmei inseamna viteze mari de debitare si margini rezultate in urma debitarii deosebit de precise.

Cu alte cuvinte, vei reusi sa tai materiale mai multe intr-un interval redus de timp, iar marginile rezultate in urma taierii sunt precise si nu mai necesita lucrari suplimentare de finisare. In operatiunile de debitare cu ajutorul plasmei se utilizeaza o tehnologie computerizata, iar in acest mod se pot realiza forme si desene deosebit de complexe, tolerantele de executie fiind foarte mici. Un alt avantaj este lucru in serie la comenzi medii sau mari datorita reducerii timpilor de executie si a tehnologiei computerizate.

Apeland la serviciile de debitare cu plasma oferite cu profesionalism si promptitudine de firma Telemarc vei beneficia de debitari executate la standarde inalte de precizie si calitate. Profesionistii firmei Telemarc pot raspunde oricarei provocari in debitarea de materiale datorita priceperii lor, dar si a masinilor de ultima generatie de care dispun.

Firma Telemarc ofera si suport preliminar pentru ca tu sa ai o imagine corecta privind detaliile tehnice sau suportul tehnic acordat.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege debitare cu plasma de la Telemarc. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile Telemarc? Pentru detalii, suna la numarul 0744-704.782 sau trimite un e-mail pe adresa telemarc_arad@yahoo.com.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

2 Comments

 • Buna seara, va rog sa mi comunicati daca aveti posibilitatea taierii de teava rectangulara, 2mm grosime. Doresc sa achizitionez teava patrata si nu am gasit decat la 6000 mm. Imi trebuie la 3000 mm maxim abatere 0.2
  Multumesc!
  Zaharia Marian Cristinel
  Nordisk Kakel Design
  Borås, Sweden
  Övre Kvarng gatan, 26
  0046729031187
  0046729031189

  • Buna ziua, luati legatura cu cei de la Telemarc. Pentru detalii, suna la numarul 0744-704.782 sau trimite un e-mail pe adresa telemarc_arad@yahoo.com..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>