Echipamente Industriale
October 11, 2014 posted by Lavinia Bilba

Debitare cu plasma de la Telemarc!

debitare cu plasmaProcesul de debitare cu plasma este unul din ce in ce mai cautate pentru debitarea metalelor de orice fel. Telemarc ofera astfel de servicii de debitare cu plasma la preturi convenabile. Procedeul se realizeaza prin intermediul unor echipamente si aparate profesioniste de catre personal specializat si pregatit in acest domeniu. Indiferent de solicitarile tale, echipa Telemarc va raspunde cu profesionalism si promptitudine oferind cele mai flexibile servicii in conformitate cu cerintele si exigentele beneficiarilor. Debitarea cu plasma ofera un plus de siguranta pentru acele materiale care nu sufera defecte, cat si pentru siguranta angajatilor firmei.

Acest proces este unul termic de taiere a metalelor care este folosit de zeci de ani. Datorita acestei plasma se vor putea debita metale de orice fel si ai garantia unor rezultate exacte. Daca esti in cautarea unor servicii si produse de calitate, echipa Telemarc isi trateaza clientii cu o deosebita grija. Lucrarile si produsele realizate si finisate de Telemarc au un raport excelent cost-performanta si prezinta numeroase avantaje. Telemarc raspunde cu succes oricarei provocari privind debitarea cu plasma.

Debitare cu plasma – profesionalism si flexibilitate!

Avand la dispozitie echipamente si utilaje dintre cele mai profesioniste, procesul de debitare asigura margini debitate precis si viteze de debitare ridicate. Tehnologiile moderne ale companiei asigura obtinerea unor produse de calitate superioara, fara cusur, cat si maximizarea productiei. In plus, utilajele Telemarc sunt fiabile, au o constructie robusta si asigura o utilizare optima. Datorita echipamentelor extrem de performante de debitare cu plasma, produsele obtinute vor satisface toate exigentele beneficiarilor. Lucrarile sunt realizate cu precizie maxima datorita tehnologiei detinute, iar sistemul Telemarc este cel mai potrivit pentru debitarea conventionala cu plasma. Pentru a obtine rezultate de calitate in conformitate cu cerintele si exigentele, personalul Telemarc este bine pregatit si experimentat privind toate tehnicile si metodele utilizate. Telemarc iti ofera nu numai eficienta prin serviciile sale, dar si consultanta de specialitate pentru a opta pentru cele mai bune servicii.

Cu Telemarc ai toate ingredientele pentru un succes garantat, o echipa de profesionisti, bine pregatiti in acest domeniu, echipamente si utilaje de ultima generatie, dar si servicii de calitate si preturi convenabile. Procedeul de debitare plasma asigura siguranta si precizie in taierea metalelor. Mai mult, debitarea cu plasma asigura debitarea unei cantitati mari de produse intr-un timp scurt prin viteze mari de taiere. Pentru clarificari preliminare legate de detaliile tehnice sau suport tehnic, Telemarc iti ofera tot sprijinul de care ai nevoie.

La Telemarc totul este profesionist!

Serviciile prompte, de calitate si eficiente pot satisface cele mai exigente cerinte in acest domeniu. Preturile practicate sunt dintre cele mai convenabile, iar echipa de specialisti a firmei iti va oferi cele mai bune sfaturi. Pe langa serviciile de debitare cu plasma, societatea Telemarc se ocupa si de productia de materiale de constructii, borduri si pavaje pentru spatiile publice si nu numai. Beneficiaza de serviciile de debitare cu plasma, precum si alte produse si servicii oferite de Telemarc pentru precizie in fiecare procedeu desfasurat, cat si produse de calitate. Pentru informatii aditionale utilizeaza datele de contact ale firmei Telemarc.

 

Datele de contact ale firmei Telemarc

Adresa firmei: Str. Fagului, Nr. 32, Arad

Telefon: 0744 704 782

Email: telemarc_arad@yahoo.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>