Uncategorized
December 17, 2014 posted by Silvana Vorovenci

De ce trebuie sa porti echipamente protectia muncii? Catalina are raspunsul!

De ce trebuie sa porti echipamente protectia muncii? Catalina are raspunsul!

Siguranta si confortul angajatilor sunt esentiale pentru bunul mers al activitatii in orice companie. Pentru ca totul sa se desfasoare intr-un cadru legal si cat mai sigur, intra in obligatia angajatorului sa asigure echipamente protectia muncii- singurele in masura sa elimine eventuale imbolnaviri sau accidente de munca.

Fie ca este vorba de un muncitor pe un santier de constructii ori de unul antrenat in activitati forestiere, este important ca echipamentul de protectie sa nu lipseasca. Asadar, daca vrei sa oferi angajatilor un plus de siguranta, Catalina, companie activa in domeniul productiei si comertului cu echipamente industriale de lucru, iti vine in ajutor. Iti punem la dispozitie o gama completa de echipamente protectia muncii, pentru toate sectoarele de munca si pentru toate domeniile.

Oferta firmei Catalina in materie de echipamente protectia muncii este una extrem de variata, de la combinezoane, costume tip salopeta (pantaloni si bluza), pantaloni cu pieptar, veste, halate pentru domenii de activitate variate, pana la haine vatuite si incaltaminte de protectie. Dincolo de diversitate si calitate, Catalina iti ofera accesul si la preturi foarte avantajoase, ideale pentru orice cantitati.

Comercializam echipamente protectia muncii atat persoanelor fizice, cat si celor juridice. Propunem solutii personalizate pentru fiecare client in parte.

Pune siguranta angajatilor tai pe primul loc si achizitioneaza echipamente protectia muncii oferite de societatea Catalina- specialist in domeniu!

Echipamente protectia muncii- Fii responsabil, asigura-te ca porti echipamentul adecvat!

Orice activitate implica riscuri si orice activitate trebuie tratata cu maxima responsabilitate, atat de muncitor, cat si de angajator. Motivul? Se pot intampla evenimente nedorite care pot face victime. Daca o situatie de acest gen poate fi evitata, de ce sa nu adopti toate masurile de protectie? Si cand spui masuri de protectie, spui automat: echipamente protectia muncii.

Daca se anticipeaza accidentari sau vatamari ale lucratorilor, angajatorul trebuie sa furnizeze echipamente protectia muncii pentru: protectia capului, protectia picioarelor, protectia ochilor si a fetei, masti respiratorii si nu in ultimul rand, echipamente protectia muncii pentru protectia intregului corp.

Esential in alegerea echipamentului, este ca acesta sa se potriveasca purtatorului si bineinteles, sa asigure nivelul de protectie dorit.

Printre echipamentele de protectie se numara: masti de protectie, ochelari de protectie, casca de protectie, salopete, combinezoane, manusi si incaltaminte. Pentru a asigura protectie, toate aceste haine si accesorii trebuie sa se caracterizeze prin calitate si prin functionalitate. Este necesar ca materialele echipamentelor sa fie comode, lejere si totodata, calduroase. Pe scurt, usor de purtat si sigure!

De unde achizitionezi echipamente protectia muncii, la preturi mici? Iata raspunsul!

Cu o experienta de peste 23 de ani in confectionarea si comercializarea de echipamente protectia muncii, compania Catalina este furnizorul de care ai nevoie pentru ca activitatea muncitorilor tai sa se desfasoare in conditii optime.

De ce Catalina? Echipamentele puse la dispozitie de compania noastra, sunt accesibile tuturor celor care cauta un grad ridicat de protectie si confort. Pentru fiecare client asiguram posibilitatea de a hotari asupra culorii, materialului si a altor aspecte legate de viitoarele echipamente protectia muncii.

Echipamentele comercializate sunt disponibile in toate marimile si modelele, ceea ce-ti garanteaza ca in oferta noastra vei gasi solutia pentru fiecare angajat in parte.

Pentru a comanda echipamente protectia muncii, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>