Industria Auto
March 23, 2015 posted by Oana Birgaoanu

De ce sa folosesti si tu uleiuri hidraulice de la Facility Distrib

De ce sa folosesti si tu uleiuri hidraulice de la Facility Distrib

Pentru uleiuri hidraulice de calitate, la un pret competitiv, Facility Distrib este partenerul de care ai nevoie. Acest furnizor din tara are o oferta bogata de astfel de uleiuri, de calitate, care indeplinesc toate caracteristicile unui ulei de prima clasa. Iar pe langa uleiuri hidraulice, Facility Distrib iti propune si echipamente si consumabile industriale pentru diferite domenii de activitate.

Uleiuri hidraulice trebuie sa prezinte o buna vascozitate

 

Ce sunt uleiuri hidraulice? Acestea sunt lichide indispensabile care au rolul de a transmite energia in sistemele hidraulice. Mai ales cand vine vorba despre utilaje de constructii, uleiurile hidraulice trebuie sa indeplineasca urmatoarele cerinte:

1. Sa prezinte vascozitate ridicata si sa aiba proprietati foarte bune de lubrifiere;

2. Sa prezinte rezistenta la invechire, ceea ce face ca aceste uleiuri hidraulice sa poata fi folosite pe termen lung;

3. Capacitatea de aderare, cat si cea de umezire sa fie mare;

4. Punctul de aprindere trebuie sa fie in mod obligatoriu inalt;

5. Punctul de lichefiere trebuie sa fie scazut;

6. Trebuie sa fie prietenoase cu garniturile si sa nu le atace de niciun fel;

7. Sa nu contina rasina si acizi;

8. Compresibilitatea sa fie redusa;

9. Temperatura trebuie sa aiba influenta redusa asupra vascozitatii acestor uleiuri hidraulice, vorbim deci despre vascozitate dinamica si despre vascozitate cinematica.

Si cum vascozitatea este o caracteristica fizica foarte importanta a uleiurilor minerale hidraulice, aceasta defineste rezistenta la curgere a unui lichid, moleculele uleiurilor fiind foarte rezistente in momentul deplasarii lor intr-un anumit lichid. Deci, un ulei care are o curgere dificila este un ulei vascos si este foarte bun. Un ulei care are o curgere usoara este un ulei de vascozitate mica, fiind un ulei compromis si utilizat in amestecuri speciale.

Cum iti dai seama ca un ulei hidraulic este potrivit pentru ceea ce-ti trebuie tie? In prima faza il examinezi vizual – aspect, culoare, miros, produse decantate si produse aflate in suspensie. Te orientezi apoi inspre aspectul uleiului hidraulic. Daca este un ulei clar si limpede sau daca este vorba despre un ulei tulbure, murdar, cu apa sau cu un aspect neclar. Daca este prea inchis la culoare este un ulei oxidat, daca este prea clar este vorba despre un amestec de uleiuri. In cazul in care uleiul este prea vascos avem un ulei oxidat, contaminat, iar daca uleiul este prea lichid atunci este compromis.

Facility Distrib si uleiuri hidraulice, numeroase oferte tentante!

 

Desigur, cand vine vorba despre uleiuri hidraulice trebuie sa-ti gasesti si un furnizor de incredere, iar acesta l-ai gasit in Facility Distrib, un furnizor renumit in Romania de uleiuri hidraulice.

De ce sa cumperi si tu uleiuri hidraulice de la Facility Distrib? Deoarece este vorba despre un distribuitor cu experienta in domeniu care a legat parteneriate numai cu marci consacrate, ceea ce te asigura ca te vei bucura de calitate garantata in momentul cumpararii unui ulei hidraulic de la Facility Distrib.

Dar Facility Distrib iti ofera si varietate impresionanta, preturi rezonabile si posibilitatea de a te consulta in permanenta cu specialistii companiei pentru a alege ceea ce ai cu adevarat nevoie.

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege uleiuri hidraulice de la Facility Distrib. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Facility Distrib? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0371-159.978 sau trimite un e-mail pe adresa office@facilitydistrib.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>