Industria Chimica
June 4, 2015 posted by Oana Birgaoanu

De ce sa cumperi covor cauciuc

De ce sa cumperi covor cauciuc

Ai nevoie de un covor cauciuc pentru diverse aplicatii de la cele cu uz general pana la aplicatii diverse ce necesita o rezistenta sporita la baze, acizi, apa, foc, petrol sau ulei? Cumpara si tu covoare din cauciuc de la Costache Grup din Pitesti si te vei bucura de calitate si de preturi bune.

Avantajele unui covor cauciuc

 

Printre avantajele unui covor cauciuc se numara:

- Pretul competitiv;

- Gama larga de aplicatii, in special in cazul aplicatiilor tehnice;

- Versatilitate;

- Rezistenta foarte buna in timp;

- Are un aspect placut;

- Absoarbe socurile, ceea ce il face un covor extrem de cautat printre cunoscatori;

- Exista de cumparat modele diferite de covor cauciuc in functie de tipul materialului din care este realizat, dar si in functie de structura interna, adica poate fi cu insertie textila sau fara insertie. Cert este ca un covor cauciuc cu insertie textila este printre cele mai cautate modele.

Unde se folosesc aceste covoare cauciuc? Amintim de protectia pardoselilor care se realizeaza cu ajutorul covoarelor din cauciuc. Pentru aplicatii tehnice si industriale se foloseste placa tehnica de cauciuc. Sa nu uitam ca aceste covoare se amplaseaza in interiorul camioanelor, dube, masini de transport, direct pe podeaua autovehicului. De asemenea isi gaseste intrebuintare in diverse aplicatii unde este nevoie de amortizarea socurilor.

De cate tipuri pot fi covoarele din cauciuc? Exista urmatoarele tipuri dintre care poti alege si tu in functie de necesitati:

- covoare cauciuc cu buline, striuri late sau striuri fine. Acest model este realizat din SBR, dintr-un amestec de SBR si NBR sau dintr-un amestec de SBR si CR. Se foloseste pentru a acoperi podelele in zonele in care este nevoie de proprietati chimice si fizice deosebite. Este rezistent la apa si la aer;

- covoare cauciuc electroizolante. Este un covor realizat din SBR si imbraca podelele in apropierea masinilor electrice pentru a proteja personalul deoarece un contact cu un voltaj mare este posibil oricand;

- covoare cauciuc de uz general;

- covoare cauciuc rezistente la flacara. Sunt folosite cu precadere in acele incaperi unde functioneaza multe echipamente electrice, iar riscul de incendiu este foarte crescut. Desigur este vorba despre o protectie auxiliara ce rezista cu brio la foc;

- covoare cauciuc rezistente la produsele petroliere.

Covor cauciuc, calitate 100%, gasesti de cumparat la Costache Grup

 

Pentru covor cauciuc de calitate, un covor cu insertie textila sau fara insertie textila, Costache Grup din Pitesti este partenerul care-ti ofera diversitate si preturi bune. De la aceasta companie poti cumpara covoare din cauciuc:

- pentru uz general;

- electroizolante;

- pentru uz alimentar;

- EPDM sau TRAFO;

- siliconic;

- rezistent la uleiuri si petrol;

- rezistent la baze si acizi;

- ripsat sau cu striuri.

Placile tehnice din care se realizeaza aceste covoare din cauciuc au o grosime standard cuprinsa intre 1.5 mm si 40 mm, insa la comanda se realizeaza si grosimi de pana la 100 mm. Latimea este cuprinsa intre 1000 si 1500 mm, iar lungimea disponibila este de la 1 pana la 20 metri liniari.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege covor cauciuc de la Costache Grup. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Costache Grup? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0722-264.939 sau trimite un e-mail pe adresa gcostache_grup@yahoo.com.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

2 Comments

  • Buna ziua. Numele meu este Nadia Lazea.Sunt interesata de un pret pentru un covor siliconic rezistent la foc de 1m sau 1,20m lungime pe 60 cm latime.
    Multumesc. Astept un raspuns.

  • Buna ziua, Nadia. Ia legatura cu cei de la Costache Grup, datele firmei se afla la finele articolului si cu siguranta vei gasi produsul potrivit pentru tine :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>