Industria Constructiilor
January 12, 2016 posted by Bianca Hau

Da viata proiectelor tale cu boltari zidarie de la Prefabet!

Da viata proiectelor tale cu boltari zidarie de la Prefabet!

In lista celor mai utilizate materiale din domeniul constructiilor, un loc important il ocupa blocurile de beton cu dimensiuni exacte cunoscute mai bine sub denumirea de boltari zidarie. Prefabricate din beton cu fasonare speciala si caracterizate de goluri perpendiculare, acesti boltari zidarie sunt materiale de baza in ridicarea mai multor tipuri de constructii.

Toti cei care au nevoie de aceste produse pentru punerea in aplicare a proiectelor vizate vor gasi in Prefabet partenerul ideal prin intermediul caruia pot intra in posesia unor boltari zidarie de calitate, la preturi competitive pe piata de profil.

Intrebuintare boltari zidarie

Unde pot fi utilizati astfel de boltari zidarie? In constructii civile si industriale pentru ridicarea peretilor exteriori si interiori deopotriva, executia de ziduri de jur imprejurul unui imobil cu scop de aparare si restrictionare a accesului, constructia dependintelor (incaperi anexate unei gospodarii cum ar fi baia sau bucataria), executia de grajduri, pivnite, magazii pentru depozitarea proviziilor alimentare, garaje, ferme, beciuri, crame si multe altele.

Varietatea lucrarilor in care pot fi intrebuintati transforma acesti boltari zidarie in materiale extrem de cautate pe piata de specialitate.

Avantaje boltari zidarie

In primul rand, aceste tipuri de materiale prezinta proprietati fonoizolatoare excelente, asadar in cazul peretilor despartitori vorbim de o izolare fonica buna care asigura un plus de confort. Datorita fabricarii din beton au o rezistenta deosebita, iar dimensiunile mari si exacte in care sunt disponibili permit o executie rapida si mai ales ieftina, cu mana de lucru redusa si implicit costuri mici pentru manopera.

Boltarii sunt asadar materiale de constructie economice, sigure si durabile, cu aplicabilitate variata in mai multe lucrari din sectorul constructiilor. De asemenea, un alt avantaj deloc de neglijat se refera la montajul simplu specific.

Montaj boltari zidarie

Desi este relativ simplu, montajul boltarilor trebuie realizat de personal calificat, ce detine cunostinte in domeniu si know-how-ul lucrarilor de acest gen.
Montarea este facilitata de golurile perpendiculare si consta in asezarea blocurilor de beton unul peste altul intre barele verticale de armatura (aceasta confera un plus de stabilitate si rezistenta sporita constructiei finale). Ulterior se trece la umplerea gaurilor cu beton sau mortar care trebuie sa fie cat mai lichide.

Boltari zidarie de la Prefabet

Producator de articole prefabricate din beton pentru constructii si lucrari de amenajari exterioare, compania Prefabet detine o vasta experienta in acest domeniu (mai bine de 10 ani) si un portofoliu vast de produse cu care isi intampina clientii. Acest portofoliu cuprinde de la garduri si elemente pentru sistemele de canalizare, pana la pavele, borduri, cosuri de fum, mobilier urban si desigur, boltari zidarie dar si de fundatie.

In materie de boltari zidarie, oferta cuprinde mai multe modele cu un numar variat de goluri perpendiculare si valori diferite in ceea ce priveste latimea, lungimea si inaltimea. Astfel clientii au la dispozitie mai multe variante de produse din care pot alege avand in vedere proiectele de constructii pe care doresc sa le puna in aplicare. Acestea poarta amprenta calitatii, calitate ce este disponibila la preturi accesibile. Specialistii Prefabet va stau la dispozitie pentru informatii suplimentare si oferte de pret personalizate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>