Industria Chimica
July 8, 2015 posted by Oana Birgaoanu

Da viata afacerii tale cu ambalaje personalizate!

Da viata afacerii tale cu ambalaje personalizate!

Te gandesti sa-ti deschizi o cofetarie, o firma de catering sau vrei sa vinzi produse handmade online? Desigur, pe langa investitia pe care trebuie sa o faci, pe langa munca si pricepere, trebuie sa adopti si o strategie de marketing bine pusa la punct astfel incat sa ai succes garantat. In acest sens nu neglija capitolul ambalaje personalizate.

Poate ca atunci cand incepi o afacere la ambalaje te gandesti cel mai putin si te axezi pe calitatea produselor, insa nu trebuie sa uiti ca intotdeauna aspectul vizual primeaza, iar de modul de prezentare al produsului tau conteaza si reusita afacerii tale.

De ce ambalaje personalizate?

 

Rolul principal ala ambalajelor personalizate il reprezinta comunicarea intre produs si client, ambalajele fiind cele care vand de fapt, cel putin in prima faza. Apoi, dupa ce clientul s-a convins de calitatea produsului comercializat de tine, va reveni cu siguranta. Insa, in prima faza, impactul vizual este crucial.

In plus, un ambalaj personalizat va informa clientul despre toate detaliile cu privire produsul tau, ii va da detalii despre nume, data de fabricatie, data de expirare, ingrediente.

Printre cele mai iubite ambalaje se numara cele din carton, hartie si plastic. De ce? Deoarece pot fi foarte simplu personalizate, sunt rezistente, se gasesc avand marimi si forme diferite, culori sau materiale.

Cum se obtin ambalaje personalizate?

 

Te intrebi cum se obtin ambalaje personalizate? Exista numeroase posibilitati, iar dintre cele mai importante amintim de:

- Forma. Ambalajele pot avea forme diferite, de la clasicele cutii de carton patrate sau dreptunghiulare pana la sacose din hartie de tip Box Bag pentru ambalarea cat mai eficienta a mancarii in cazul firmelor de catering;

- Culoare. In functie de afacerea pe care o desfasori te poti orienta inspre o culoare sau alta, luand mereu in considerare ca produsul final sa fie cat mai atragator pentru clientii tai si astfel sa vinzi;

- Dimensiune. Mici sau mari, medii, foarte mici sau XXL, ambalaje personalizate se potrivesc intru totul afacerii tale;

- Numele de marca. Numele produsului sau a firmei tale poate fi scris in diferite moduri pentru ca personalizarea sa fie completa;

- Grafica. Este esential pentru reusita sa te axezi pe grafica ambalajului, deoarece doar asa vei reusi sa atragi, sa faci vanzare si sa faci castig;

- Mesajul informational pe care vrei sa-l transmiti. Prin mesaj vei reusi sa atragi si de aceea trebuie sa fie personalizat cu mult bun gust si pricepere.

Cine ma ajuta cu realizarea de ambalaje personalizate?

 

Pentru ambalaje personalizate nu trebuie decat sa apelezi la Cerasela, o companie din Focsani care-ti va realiza ambalajele dorite de tine personalizandu-le exact dupa dorintele si necesitatile tale.

Cum iti personalizeaza Ceraslea ambalajele? In functie de forma si culoare, de grafica, de mesajul informational transmis sau in functie de numele de marca al produsului tau. Astfel prin personalizarea ambalajelor cu ajutorul echipei Cerasela te vei bucura de ambalaje care atrag atentia asupra afacerii tale, aceasta prinzand viata si crescand intr-un an cat Fat-Frumos in 10.

Din ce materiale sunt confectionate ambalajele? Din materiale de calitate superioara, rezistente si cu durata mare de viata, iar pretul te va incanta.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege ambalaje personalizate de la Cerasela. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Cerasela? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0722-468.044.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>