Industria Lemnului
June 15, 2014 posted by Anca Ionesei

Cutite rindeluit

Cutite rindeluit

Daca activezi in domeniul constructiilor, mai precis in cel al tamplariei, achizitionarea unor cutite rindeluit este mai mult decat necesara intrucat operatiunile de indreptare, rindeluire sau de frezare a lemnului care se realizeaza cu ajutorul acestor scule, sunt intalnite foarte des. Metamob iti pune la dispozitie o varietate de modele de astfel de piese de diferite dimensiuni (lungime, latime, grosime) astfel incat tu sa le poti alege pe cele care corespund necesitatilor tale.

Cum se utilizeaza aceste cutite rindeluit?

Aceste cutite rindeluit pe care le comercializam, se utilizeaza pe masini de indreptare sau grosime, montandu-se pe arbori de lucru, mai precis, pe arbori port-cutite rotativi. Atunci cand cumparati aceste piese, trebuie sa fiti atenti ca dimensiunile alese sa se potriveasca cu cele ale arborilor rotitori in care se vor monta.

Caracteristici cutite rindeluit

Pentru obtinerea rugozitatilor si sectiunilor dorite, nu ezitati sa comandati si sa folositi cutite rindeluit rezistente si durabile de la Metamob. Acestea sunt fabricate cu un singur unghi de ascutire, celelalte fiind obtinute din pozitionarea cutitelor in respectivul suport sau cap rotativ. Cutitele de rindeluit reprezinta o grupa de unelte care sunt reunite dupa forma lor constructiva, avand forma de placa cu muchia taietoare plana.

Aceste unelte sunt oferite spre vanzare in doua calitati, in functie de tipul de lemn care se doreste a fi rindeluit:

  • din otel aliat de scule ce au o latime de 35 mm, recomandandu-se pentru rindeluirea lemnului de esenta moale
  • din otel rapid de scule, imbunatatit cu 18% Wolfram, ce au o latime de 30 mm, fiind ideale pentru rindeluirea esentelor tari de lemn (stejar, fag)

 

Avantaje cutite rindeluit

Aceste unelte pe care le punem la dispozitia voastra la un raport avantajos cost-performanta, prezinta o serie de avantaje importante: constructie robusta si compacta, eficienta, randament sporit, durata indelungata de exploatare, usurinta in montare si intretinere, dimensiuni variate, sunt fabricate in acord cu cele mai inalte standarde de calitate, cu respectarea normativelor legislative aflate in vigoare in acest domeniu etc. Pentru mai multe detalii despre acestea, va rugam sa luati legatura cu expertii companiei Metamob.

Despre Metamob

Compania Metamob din Satu Mare a luat nastere in anul 1994 din dorinta de a satisface toate cerintele si exigentele viitorilor clienti in domeniul sculelor pentru prelucrarea lemnului. Astfel, de-a lungul timpului a reusit sa isi diversifice oferta de produse, printre acestea numarandu-se: panze de tip panglica, panze de gater, panze circulare, cutite rindeluit, placute amovibile, discuri diamantate, pietre pentru polizor etc. Nici serviciile profesionale nu lipsesc din oferta Metamob: asistenta tehnica, intretinerea completa a panzelor, tensionare, planare, ceaprazuire, danturare, ascutire, calire, stelitare, fiind doar unele dintre ele.

Suntem o echipa bine organizata, experimentata si eficienta, care este capabila sa ofere solutii customizate si optime, menite sa rezolve problemele cu care va confruntati si sa indeplineasca chiar si cele mai exigente cerinte. Portofoliul bogat de clienti este o dovada vie a acestor lucruri. Pozitia de top pe care am obtinut-o se datoreaza pasiunii noastre pentru domeniu, dorintei de dezvoltare, atentiei deosebite pe care o acordam necesitatilor clientilor nostri, seriozitatii, promptitudinii si profesionalismului cu care tratam fiecare solicitare in parte. Va asteptam!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>