Instalatii
March 3, 2015 posted by Andreea Macovei

Curele late de transmisie de la Ikosar – o investitie de lunga durata pentru aplicatiile tale!

Curele late de transmisie de la Ikosar – o investitie de lunga durata pentru aplicatiile tale!

Ti s-a rupt cureaua de transmisie de la masina ta si nu stii la cine sa apelezi pentru un astfel de produs? Iti doresti sa te bucuri de produse de calitate si rezistente astfel incat echipamentele tale sa functioneze in parametri normali? Cu Ikosar, grijile tale in ceea ce priveste cureaua de transmisie vor lua sfarsit: aceasta companie iti furnizeaza curele late de transmisie astfel incat masina ta sa poata porni din nou, iar tu sa ajungi sa iti faci treaba cu ea. La Ikosar, vei gasi mereu un raport calitate-pret excelent pentru produsele pentru care vei opta!

Care este rolul acestor curele late de transmisie?

Vremurile din ziua de astazi au transformat masina intr-o necesitate pentru omul modern. O masina este un bun inspensabil din moment ce tu ajungi sa deplasezi la orice moment din zi sau din noapte acolo unde ai treaba. Daca pana aici totul este bine si frumos, atunci cand apare o defectiune, lucrurile se complica putin. Astfel de intamplari pot avea loc atunci cand te astepti mai putin: se rupe cureaua de transmisie si va trebuie sa o inlocuiesti cu una noua. Important este ca furnizorul de curele late de transmisie sa iti garanteze produse de calitate superioara.

La baza acestor curele late de transmisie, stau mai multe straturi dintr-un material durabil: tesatura termofixata si latexata. Pe langa curele de transmisie pentru masina ta, aceste produse se gasesc si in alte aplicatii cum ar fi cele din domeniul prelucrarii lemnului (la freze, la gatere etc.), al prelucrarii marmurei, al constructiilor, din industria extractiva, industria tipografica, industria textila etc. Pe piata de specialitate, vei gasi mai multe modele de curele de transmisie, cum ar fi cele cele cu insertie de poliamida si suprafata din elastomer, piele sau poliuretan sau cele cu suprafata de contact din aramida si suprafata din poliuretan termoplastic.

Niste curele late de transmisie trebuie sa fie extrem de rezistente la frecare, temperaturi inalte, uleiuri, praf etc. Rolul lor este de a transmite putere in mod incrucisat. Important este ca materialele folosite pentru fabricarea acestor curele late de transmisie sa respecte normele din domeniu, chiar daca se opteaza pentru cele mai diferite: panza cauciucata, piele, benzi metalice, tesaturi textile etc. Alegand un furnizor autorizat, tu nu trebuie sa iti faci griji in legatura cu curelele de transmisie: ele isi vor face treaba cu succes in aplicatiile unde sunt montate.

Ikosar iti poate furniza curele late de transmisie

In cazul in care nu stii la cine poti apela pentru curele tale de transmisie, Ikosar este optiunea ideala. Este o companie cu experienta in domeniu care se ocupa cu producatia si comercializarea de articole din cauciuc cum ar fi benzi transportoare cauciuc, garnituri cauciuc, covoare din cauciuc, cutite razuitoare, covoare si platforme electroizolante, curele de transmisie etc. Poti apela la reprezentantii firmei pentru consultanta tehnica in vederea achizitionarii produsului de care ai nevoie: toate datele de contact le vei gasi pe site-ul companiei. Cu Ikosar, vei avea mereu la indemana produse de calitate: oferta companiei este mai mult decat avantajoasa!

Ikosar iti pune la dispozitie curele late de transmisie pentru nevoile tale!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>