Uncategorized
January 24, 2014 posted by Bianca Hau

Curatenia din spatiile de productie alimentara se mentine si prin folosirea unor filtre de aer

Atunci cand mergem la un supermarket sa cumparam produsele alimentare de care avem nevoie, citim cu atentie etichetele ca sa ne asiguram ca acestea nu contin ingrediente la care suntem alergici sau substante despre care stim ca sunt periculoase pentru sanatate. Despre faimoasele E-uri s-a vorbit destul de mult in presa, asa cum s-a vorbit despre cat de riscant este sa avem o alimentatie care se bazeaza pe alimente modificate genetic, pline de conservanti si de coloranti.

Unii oameni considera ca producatorii de alimente nu-si doresc altceva decat sa obtina profit prin activitatea lor si ca nu sunt preocupati de sanatatea celor care le consuma produsele. Lucrurile nu stau chiar asa in realitate, pentru ca produsele de proasta calitate sau cele care pot duce la imbolnaviri nu au cum sa reziste pe piata.

La nivel local si la nivel international exista numeroase legi pe care trebuie sa le respecte toti producatorii de alimente, fie ca sunt companii mari, restaurante, cantine, fermieri sau mici agricultori. Depozitarea, transportul si vanzarea acestor produse se face conform unor reguli stricte care, daca nu sunt respectate, le permit autoritatilor sa aplice amenzi si chiar sanctiuni mai mari persoanelor fizice sau juridice care le incalca.

Exista reguli atat in ceea ce priveste procesul tehnologic al productiei alimentare, cat si in ceea ce priveste igiena din spatiile de lucru, curatarea si dezinfectarea echipamentelor si igiena personala a angajatilor.

Compania Facility Distrib vine in sprijinul specialistilor care activeaza in acest domeniu oferindu-le posibilitatea sa achizitioneze filtre aer industria alimentara.

Filtre aer industria alimentara – echipamente performante la preturi avantajoase

Compania Facility Distrib din Bacau importa si distribuie pe piata romaneasca filtre aer industria alimentara si alte echipamente, utilaje si consumabile specifice altor ramuri industriale. Furnizorii companiei sunt firme din strainatate foarte apreciate, precum Ingersoll Rand, Fluidair, Bottarini, Compair, Demag, Hydrovane, Sabroe, Boge, Rotair si multi altii.

Pe langa filtre aer industria alimentara, firma Facility Distrib comercializeaza si alte produse: uleiuri hidraulice, echipamente de monitorizare a rulmentilor, uleiuri pentru turbine, furtunuri hidraulice, uleiuri de circulatie, snururi din azbest, rulmenti liniari, uleiuri de motor, curele trapezoidale, furtunuri siliconice, uleiuri de transfer termic, furtunuri de alimentare, uleiuri de tratament termic, adezivi pentru aplicatii industriale, chituri epoxidice, uleiuri pentru compresoare de aer, uleiuri pentru lagare si uleiuri pentru transmisii industriale.

De ce e necesara folosirea unor filtre aer industria alimentara?

Alte produse din oferta companiei Facility Distrib sunt echipamentele pneumatice, fluidele de ambutisare, rulmentii radiali oscilanti cu bile, vaselina siliconica, compresoarele pneumatice, sculele pneumatice, articulatiile sferice, echipamentele hidraulice, solutiile de protectie anticoroziva, amortizoarele de zgomot, rulmentii radiali cu bile, manometrele pentru aer, rulmentii radial-axiali cu bile, vaselina rezistenta la temperaturi extreme, grupurile de preparare a aerului, piesele de schimb pentru compresoare, sculele electrice, tabla gaurita si altele.

Filtrele de aer pentru industria alimentara se folosesc in sisteme de aer conditionat si in sisteme de ventilatie. Ele purifica aerul din spatiile de lucru si din halele de productie in asa fel incat praful sa nu patrunda in ingrediente, in produsele alimentare sau in ambalaje si sa nu afecteze sanatatea angajatilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>