Industria Chimica
March 30, 2015 posted by Olivia

Cuptor de polimerizat – un produs excelent de la Asimo Trading Prod

Iti doresti sa achizitionezi un cuptor de polimerizat care sa se potriveasca perfect in executarea aplicatiilor din domeniul in care iti desfasori activitatea? Esti dispus sa investesti o suma considerabila de bani in achizitionarea unui astfel de produs, dar doar cu conditia ca echipamentul sa fie de foarte buna calitate si eficient? Noi iti recomandam sa consulti cu atentie oferta celor de la Asimo Trading Prod. Prin intermediul acestei firme, ai posibilitatea de a achizitiona un cuptor de polimerizat care se incadreaza perfect in cerintele mentionate mai sus.

Ce este un cuptor de polimerizat?

Pentru a alege cuptorul potrivit in a polimeriza vopseaua pulbere din efectuarea unui anumit tip de aplicatie trebuie sa tii cont de o serie de detalii foarte importante precum: forma produselor, dimensiunea, densitatea, debitul de productie, materialul component, tipul de pulbere care se utilizeaz si costurile de operare.

In procesul de polimerizare sau intarire a pulberilor, atat timpul cat si temperaturile sunt informatii ce trebuie luate in considerare. Expunerea indelungata a unui produs la o temperatura mai mica poate echivala cu o perioada de expunere mult mai scurta la o temperatura inalta. Temperatura de polimerizare ce este specificata de furnizorul vopselurilor face referire la temperatura articolului in sine si nicidecum la temperatura aerului sau la temperatura panel a emitatorului. Procesul de polimerizare trebuie efectuat in asa fel incat viteza aerului din interiorul unui cuptor de polimerizat sa nu fie atat de puternica incat vopseaua pulbere sa se spulbere sau piesele sa se miste si sa se ciocneasca una de alta. Pentru o polimerizare corecta, viteza aerului trebuie sa se incadreze intr-o raza de 1-2 metri/secunda.

Daca te decizi sa achizitionezi un cuptor de polimerizat, trebuie sa stii ca ai la dispozitie o gama variata de astfel de echipamente ce se diferentiaza prin metodele de incalzire.

Cel mai popular cuptor de polimerizat este cel cu convectie. Intr-un astfel de cuptor, aerul este incalzit sub actiunea incalzitoarelor ce functioneaza pe baza de petrol sau gaz. Cuptorul cu convectie trebuie sa evacueze o cantitate suficienta de aer pentru ca atmosfera din acest echipament sa se pastreze sub limita exploziei a gazelor ce sunt eliberate in cuptor.

Un alt cuptor de polimerizat este cel pe baza de infra-rosu. Avantajul caldurii radiante este faptul ca produce o crestere rapida a temperaturii obiectului. Pentru ca procesul de polimerizare sa aiba efectul pe care vi-l doriti, culoarea pulberii este un aspect deosebit de important. Culorile deschise reflecta radiatiile infra-rosu si nu se incalzesc la fel de repede precum culorile mai inchise.

Cuptor de polimerizat de cea mai buna calitate

Daca iti doresti sa achizitionezi un cuptor de polimerizat de cea mai buna calitate si foarte eficient, te invitam sa apelezi la serviciile firmei Asimo Trading Prod. Toate solutiile furnizate de aceasta companie sunt superioare din punct de vedere calitativ si pot fi accesate la un pret avantajos. Cu experienta si pricepere in acest domeniu, echipa Asimo Trading Prod te va ajuta sa achizitionezi produsul corespunzator nevoilor tale.

Pentru informatii suplimentare, personalul firmei Asimo Trading Prod iti sta la dispozitie oricand.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>