Industria Grea
May 4, 2015 posted by Bianca Hau

Cuple rapide din bronz, doar prin Geman Invest

Cuple rapide din bronz, doar prin Geman Invest

Cauti un furnizor specializat in cuple rapide? Vrei sa ai accesul la calitate si performanta? Consulta oferta celor de la Geman Invest, societate ce vine in sprijinul sectoarelor de productie industriala cu o gama variata de servicii si produse. Din oferta Geman Invest poti opta inclusiv pentru cuple rapide din bronz-cea mai buna modalitate de conectare a furtunurilor hidraulice.

Cuplele rapide din bronz conving printr-o rezistenta impecabila la uzura si presiune, precum si printr-un design foarte practic, usor de manevrat. Spre deosebire de alte tipuri de cuple, cele din bronz au performante mai ridicate, in special, in mediile care interactioneaza cu apa.

Produsele comercializate de Geman Invest  respecta cerintele ISO si sunt obtinute in urma unor procese tehnologice meticuloase. Si pentru ca Geman Invest isi propune sa ofere solutii complete, echipa companiei iti sta la dispozitie si cu servicii de consiliere in alegerea corecta a produselor.

Cuple rapide din bronz: cuplare-decuplare rapida, productivitate crescuta!

Proiectate si utilizate pentru conectarea etansa, imediata si sigura a furtunurilor hidraulice, cuplele rapide influenteaza performanta si durabilitatea sistemelor hidraulice. In plus, acestea eficientizeaza munca in atelier si ajuta la cresterea productivitatii. Iata ce trebuie sa stii despre cuplele rapide.

Ce sunt cuplele rapide?

Cuplele rapide reprezinta parte integranta a circuitului hidraulic (teava sau furtun), scopul lor fiind acela de a contecta sau deconecta un element hidraulic de sistemul din care face parte. Procedura de cuplare-decuplare poate sa se faca fie prin procedeul plug-in, fie prin filetare.

Acestea faciliteaza legarea unui furtuni sau a unei tevi foarte repede la un sistem mecanic (de unde si denumirea de ¨rapide¨).

Tipuri cuple rapide

Exista doua tipuri de cuple rapide, si anume: cuple rapide pneumatice si cuple rapide hidraulice, singura diferenta dintre acestea fiind sistemele mecanice pentru care sunt utilizate (pneumatice sau hidraulice).

Cuplele hidraulice sunt disponibile in trei variante: cuple hidraulice cu bile, cuple hidraulice cu filet si cuple hidraulice cu fata dreapta. Sub presiune, unele tipuri particulare de cuple pot fi cuplate fara pierderi de lichid, ele absorband, de asemenea, si vibratiile din sistemul de conducte unde sunt montate;

Atat cuplele hidraulice cat si cele pneumatice, sunt proiectate astfel incat presiunea din sistem sa nu se piarda.

Avantaje cuple rapide din bronz

Cuplele rapide din bronz au aplicatii extinse si ofera un plus de rezistenta in comparatie cu produsele similare din cupru. Rezistenta este intensificata, mai ales, in medii cu apa sau presiune. In momentul cuplarii, ele nu permit incluziuni de aer, iar la decuplare, pierderile de fluid  sunt foarte mici sau eliminate complet.

Geman Invest-Frunizor de cuple rapide din bronz

Daca vrei sa ai garantia unor cuple rapide din bronz, capabile sa ofere cele mai ridicate performante si o durabilitate pe masura, consulta oferta Geman Invest si alege din gama completa si accesibila ca pret.

Geman Invest iti pune la dispozitie cuple cu filet mama, cu filet tata, cuple din bronz cu stut pentru furtun, capace, cuple cu 3 cai si cuple cu inel de siguranta.

Cuplele rapide din bronz au un principiu de functionare foarte simplu  si se pot executa foarte usor. Produsele sunt prevazute cu mecanism de blocare de siguranta (care protejeaza impotriva deconectarii accidentale).

Gratie constructiei de mare finete, cuplele rapide garanteaza pierderi minime de lichid in timpul deconectarii, dar si costuri de intretinere reduse.

Intra pe www.gemaninvest.ro si comanda cuple rapide din bronz, in varianta completa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>