Industria Lemnului
March 10, 2015 posted by Oana Birgaoanu

Cum te ajuta ambalaje personalizate in afacerea ta

Cum te ajuta ambalaje personalizate in afacerea ta

Ambalaje personalizate pot fi considerate una dintre cele mai cunoscute si mai intrebuintate metode de a-ti face reclama, de a atrage clientul si de a vinde. Pana la urma, aspectul exterior este cel care vinde primul, asa incat ambalaje personalizate trebuie sa arate impecabil, sa atraga, sa iasa in evidenta, sa informeze si sa-ti faca vanzare. Desigur, si calitatea produselor comercializate este esentiala – dupa primul impact, cel vizual, produsul va fi testat si acum va intra in joc calitatea acestuia -, insa niciodata nu neglija partea ce tine de ambalare, aspect exterior, marketing si publicitate. Pastreaza echilibrul si piata va fi a ta!

Ce sunt ambalaje personalizate?

 

Sa luam un exemplu, asta este calea cea mai simpla pentru a intelege ce reprezinta ambalaje personalizate. Sa zicem ca ai o afacere si esti la inceput de drum. Cum ai vazut ca produsele hand made si, in special, cele care au la baza plantele au un succes nebun in ultimii ani, ai inceput sa produci cosmetice naturale, 100% naturale, din ceara, miere de albine, plantute si diferite uleiuri esentiale.

Ei bine, in ce ambalezi toate aceste cosmetice, de la sapunuri si pana la lotiuni de corp si sampoane? Ai nevoie de cutii si cutiute, fiole si sticlute, astfel incat ambalarea sa fie nu numai igienica, dar sa stii si dozajul perfect pentru fiecare produs in parte.

Insa asta este tot? Nu, desigur ca nu. Ai nevoie de de personalizare pentru produsele tale. Te gandesti la o sigla a firmei, la un motto, alegi nuante si voila, parca afacerea ta incepe sa prinda contur. Nu uita sa-ti treci datele de contact pe fiecare ambalaj personalizat, in parte, si deja treaba arata mai serioasa.

Deci, fara doar si poate, ambalaje personalizate prezinta urmatoarele beneficii pe care ai face bine sa le iei in seama atunci cand iti deschizi o afacere ce are la baza vanzarea de produse:

1. Ambalajele se pot personaliza in moduri diferite prin culoare, forma, textura, grafica, mesajul informational transmis sau prin numele de marca;

2. Joaca un rol esential in comunicarea directa dintre client si produs, facand vanzarea mai eficienta;

3. Cresc gradul de atractivitate al produselor tale, ceea ce presupune ca vor creste si vanzarile;

4. Informeaza clientul cu privire la denumire, date de contact, compania producatoare, ingrediente si alte informatii importante;

5. Te ajuta sa iesi in evidenta;

6. Sunt rezistente;

7. Au durata mare de viata;

8. Au aspect estetic placut;

9. Au rol si in depozitare si transport in siguranta;

10. Costurile de achizitie nu sunt mari.

De unde cumpar ambalaje personalizate?

 

De fiecare data cand ai nevoie de ambalaje personalizate pentru afacerea ta, diverse amabalaje din carton ce pot fi atat de usor personalizate cu tot ceea ce ai tu nevoie, Cerasela iti sta la dispozitie cu produsele sale de calitate superioara.

Tot ce ai de facut este sa iei legatura cu echipa Cerasela, sa-i comunici acesteia toate dorintele tale, necesitatile si viziunea ta asupra ambalajelor personalizate dorite, iar Cerasela va avea grija de tot, astfel incat tu sa primesti ceea ce-ti doresti si sa fii pe deplin multumit de alegerea facuta.

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege ambalaje personalizate de la Cerasela. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Cerasela? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0722-468.044.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>